Zašto su Ziaja kreme za ruke, najbolje kreme za ruke?

Zima je… jeste li se ‘ušuškali’ u tople kape, šalove… Nosite li rukavice? Bez obzira da li je odgovor da ili ne, ne zaboravite rukama pružiti dodatnu zaštitu! ZIAJIN beauty početak zime u znaku je odličnih krema za ruke na bazi proteina kašmira, ceramida i proteina svile. Dolaze u ekonomičnom pakiranju od 100ml, namijenjen svim ženama i muškarcima, dostupnoj i u svim dm-ovima. Hidratiziraju i održavaju vlažnost kože, regeneriraju oštećenu kožu, a karakterizira ih nježan i suptilan miris te sposobnost brzog upijanja u kožu.

Ziaja krema za ruke na bazi proteina kašmira i shea maslaca
Krema za ruke na bazi proteina kašmira i shea maslaca. Vlaži kožu ruku, čak i tijekom učestalog pranja. Poboljšava elastičnost, za suhu i osjetljivu kožu, brzo se upija, jača nokte.

ziaja-beauty-modnialmanah

Ziaja krema za ruke na bazi ceramida
Krema za ruke na bazi ceramida i koncentrata lipida za suhu i oštećenu kožu. Štiti kožu ruku, regenerira prirodni lipidni sloj kože. Pogodna za osjetljivu kožu. Brzo se upija, jača nokte.

ziaja-beauty-modnialmanah

Ziaja krema za ruke na bazi proteina svile i provitamina B5
Krema za ruke na bazi proteina svile i provitamina B5. Vidljivo hidratizira i vlaži kožu. Smanjuje iritacije. Brzo se upija, jača nokte. Ostavlja nježan i ugodan miris na koži.

ziaja-beauty-modnialmanah

I poslastica koja nikad ne izlazi iz mode

Ziaja krema a ruke kozje mlijeko
Krema za ruke i nokte na bazi kozjeg mlijeka, za suhu i borama sklonu kožu. Novo rješenje za suhe ruke koja u trenu pruža olakšanje vrlo suhim i ispucanim rukama čineći ih ponovno glatkima. Pomaže pri revitalizaciji epiderme i omekšava grubu kožu te pomaže ojačati nokte, sprječava njihovo listanje i lomljenje.

ziaja-beauty-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed