Zaštitite dekolte vrat od sunca jer šteta može biti velika!

Jako sunce u kojem uživamo tijekom ljeta i manja vlažnost zraka ostavljaju trag na koži. Posebno na licu koji je najistureniji dio tijela. Kako bi posljedice bile što manje, naučite pravilno njegovati svoje tijelo u ljetnim mjesecima, počevši od vrata, dekoltea i grudi . Ukoliko dopustite da ovaj dio tijela dehidrira, bore postaju duboke i vidljive.

Upravo zato svoju kozmetičku torbicu napunite ZIAJA proizvodima koji će vam ljetovanje učiniti posebnim
• Dekolte i ruke štitite od sunca kremama s visokim zaštitnim faktorom, a nakon sunčanja nahranite ih Acai Berry serumom za lice i vrat.
• Nakon tuširanja laganim Sensitive gelom za tuširanje na dekolte namažite dovoljnu količinu hranljive kreme, maslaca za kožu. Savjetujemo Ziaja Cocoa maslac koji kožu njeguju dajući joj potrebnu vlažnost i elastičnost.
• Depilirajte se navečer jer se koža onda može odmoriti preko noći. Ne zaboravite prije depilacije napraviti lagani ZIAJA peeling. Isprobajte piling na bazi citrusa.
• Napravite slatki peeling za usne. U tanjem sloju nanesite ZIAJA piling za lice. Na taj način ćete ‘skinuti’ isušene stanice kože s usana i vratiti im ljepotu i sjaj.
• Koristite blagodati kreme kako biste uklonili sitne bore nastale od jakog sunca. Posebnu njegu će dati linija Jasmin koja je obogaćena hijaluronom.

Trenutno nema komentara

Comments are closed