Zablistajte u trenu (posebno prije svečanosti) uz masku koju obožavaju svjetske ljepotice!

Obožavana od svih onih koji su je ikada probali, hidratantna SOS maska iz Nuxe linije za intenzivnu 48-satnu hidrataciju – Crème fraîche® de beauté – predstavlja brzo i učinkovito rješenje za dehidriranu kožu.

Creme-Fraiche-De-Beaute-MasqueSOS-shadow-nuxe-beauty-modnialmanahZahvaljujući visokim koncentracijama biljne hijaluronske kiseline te 7 biljnih mlijeka predstavlja infuziju svježine i ugode te je savršena za održavanje osjećaja punoće i blistavosti kože.

Umirujuće i omekšavajuće, ovo čudo od maske idealno je i za zaštitu kože od onečišćenja iz okoliša, i to zahvaljujući ekstraktu smeđe alge koji sprječava prianjanje čestica onečišćenja na kožu.

Nevjerojatno koncentrirana, ova genijalna formula je super jednostavna za korištenje. Jednostavno je nanesite na lice jednom do dva puta tjedno, poput kreme, samo u malo debljem sloju, a čak i ako zaspete s njom, koža će vam biti zahvalna na povećanoj dozi hidratacije.

I ako ste mislili da stvari ne mogu biti bolje, Crème fraîche® de beauté SOS maska sadrži 94,9 % sastojaka prirodnog porijekla.

Cijena, 50 ml: 153,56 kn

Trenutno nema komentara

Comments are closed