Za praktične šminkerice – ‘Palette promo’

Nositi punu beauty torbicu različitih proizvoda ili odabrati samo jedan? Naravno i mi smo za drugu opciju i praktičnu organizaciju vlastite torbe. Kako bi udovoljili potrebama urbanih žena koje svoj dnevni make up tijekom dana trebaju i popraviti, Catrice je osmislio odlične palete s proizvodima koje svakodnevno koristimo. Upoznajte ih detaljnije i napravite svoj izbor za dugo toplo ljeto koje već pokazuje svoje lice.

FILTER IN A BOX PHOTO PERFECT FINISHING PALETA sastoji se od 4 različita mat kompaktna pudera koja osiguravaju glatku put spremnu za kamere! Svaka od 4 boje ima svoju namjenu: plava hvata svjetlost, roza osigurava dašak svježine, žuta uravnotežuje tamnije površine i stvara topli svjetlosni efekt na licu, smeđa osigurava proljetni izgled. Sve boje je moguće koristiti individualno ili miješati prema potrebi. U paleti se nalazi i highlighter. Cijena: 79, 90 kn.

catrice-palletes-beauty-modnialmanahGALAXY IN A BOX HOLOGRAPHIC GLOW PALETA nudi izvanredan sjaj!
U njoj dolaze 4 kompaktna highlightera u bijelim, rozim i breskvastim nijansama koji će naglasiti lice i tijelo. Ono što oduševljava je činjenica kako je u paleti i prozirni highlighter koji možete koristiti kao podlogu za ostale. Tako će sjaj biti još intenzivniji. Prozirno sjajilo za lice kompletira paletu i omogućava dewy wet look effect. Cijena: 79,90 kn

LIP ARTIST PRO PALETA RUŽEVA
Prostor za miješanje, dvostruki aplikator i širok izbor nijansi čine ovu paletu ultimativnim oružjem za bezbrojne izglede. Crna, bijela, tri bazne nijanse kao i deset nijansi s svilenkasto-matiranom završetkom od nude do tamne boje mogu se miješati i uskladiti sa vašim željama.
Cijena: 79, 90 kn.

catrice-palletes-beauty-modnialmanahPROFESSIONAL ARTIST PALETA SJENILA ZA OČI
16 dugotrajnih, visoko pigmentiranih sjenila s rasponom završetka od mat do svjetlucavog ujedinjenih u jednoj paleti. Od neutralnih tonova do intenzivnih boja, paleta nudi nijanse sjenila s suptilnom teksturom za različite raskošne izglede. Obožavamo ovu paletu! Cijena: 79, 90 kn.

catrice-palletes-beauty-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed