Vrijeme je za MARIPA jesen!

Jeste li čuli za MARIPU? Riječ je o modnom brendu kojeg čini baza od organskog pamuka i neodoljiva srca koja krase prednjicu! Potpisuje ga dugogodišnje RTL-ove televizijska reporterka Marija Pajić koja je na ovaj način najbolje zaokružila svoju ljubav prema modi! S potpisom MARIPA za sada dolaze (samo) majice koje su oduševljeno ‘sifurale’ u svojim dnevnim look-ovima Doris Pinčić Rogoznica, Lana Klingor Mihić, Ivan Pažanin, Antonija Stupar Jurkin, Ana Begić Tahiri, Ana Miščević, Paulu Sik i mnoge druge.Ove ljubavne majice prepoznate su i van granica Lijepe Naše pa su ih tako u svoje ormare uvrstili i brojni stranci koji odmaraju u Hrvatskoj. Maripa se nosi od Njemačke, Slovenije pa sve do daleke Koreje.

„Društvene mreže su odlična platforma i omogućuju komunikaciju s cijelim svijetom. Često nam se javljaju i žene i muškarci sa svih strana jer Maripa dolazi i u muškoj verziji. Štoviše, poznati nogometaš Joey Suk naše je zaštitno lice što su itekako pozdravile i pripadnice nježnijeg spola“ – s osmijehom priznaje Marija Pajić, kreativna novinarka kojoj je moda i dalje samo hobi! Upravo Marija je najavila i novu modnu sezonu svojeg brenda i predstavila novo zaštitno lice ženske kolekcije – prekrasnu egzotičnu ljepoticu surinamskih korijena, Anu-Klaudiju Štilinović.

Njezina pozitivna energija, baš kao i egzotična ljepota zarazila je sve! I dok joj je otac iz Zagreba, njezina majka je u hrvatsku metropolu stigla iz dalekog Surinama, najmanje države Južne Amerike koja turiste osvaja prirodnim ljepotama i neobičnim životinjskim vrstama.

„Volim jednostavnu i prije svega udobnu odjeću stoga sam ovo snimanje kampanje prihvatila s oduševljenjem! Sviđaju mi se materijali s obzirom na to da je ovdje riječ o organskom pamuku. Isto tako, super mi je i cijela priča koja stoji iza projekta!„ – priznaje mlada diplomantica zagrebačkog Agronomskog fakulteta Ana-Klaudija.

Foto Danijela Galića

Trenutno nema komentara

Comments are closed