Vrijeme je za detoks! Isprobajte Jadrankinu otopinu…

Umjesto da ste puni energije, vi ste iscrpljeni, spava vam se, manjka vam elana za nove radne pobjede? Detoksikaciji organizma mnogi su skloni samo u siječnju, koji je razvikan kao mjesec detoksa, no čišćenje i „generalku“ organizma“ trebalo bi, prema preporukama liječnika, obavljati jedn do tri puta godišnje. Planovi detoksikacije uz režime posebnih dijeta i tjelovježbe obavezno bi trebali uključivati i dodatnu stimulaciju čišćenja organizma putem unosa dodataka prehrani, a upravo je jod, kojim obiluje Jadrankina otopina, poznat kao odličan detoksikator.

„Detoksikacija, ili čišćenje organizma, pomaže našem tijelu da se vrati u prirod-nu ravnotežu. Ako ste stalno usporeni, umorni, imate lošu koncentraciju, muči vas glavobolja, nadutost, problemi s kožom, vaš je organizam zasigurno prepun toksina. Zbog zagađenja zraka koji udišemo, ali i mnogobrojnih kemikalija u hrani i vodi koje svakodnevno unosimo, u našem se tijelu se talože toksini, koje idealno možemo čistiti unosom Jadrankine otopine“, preporučuje Jadranka Vrhovec, poduzetnica iz Križevaca i kreatorica Jadrankine otopine.

„Jod je vrhunski detoksikator i može eliminirati gotovo sve toksine u tijelu i u takvoj mjeri kao niti jedan drugi detoksikator. Najbolji je za izvlačenje žive, aluminija i ostalih teških metala kao i broma kojeg izbija iz stanice u potpunosti i zauzima njegovo mjesto“, tumači Vrhovec te ističe da je posebno važno da s početkom detoksikacijskog procesa uz uzimanje Jadrankine otopine budemo svjesni i nuspojava koje su prirodne u svakom programu detoksikacije.

zdravlje-jadrankina-otopina-modnialmanah-zdrava-hrana

„Čišćenje i detoksikacija su odgovor na sve zdravstvene nevolje čovječanstva. Naše tijelo je programirano da se u normalnim uvjetima automatski čisti od toksina i ostalog otpada. No, kako živimo pod stalnim stresom, jedemo lošu hranu, prejedamo se, ne pijemo dovoljno vode, nismo fizički aktivni, tijelo troši previše energije da sve to s čime smo ga natrpali i preradi. Radi toga, kada se odlučimo na post ili se hranimo samo sokovima od voća i povrća ili jedemo samo sirovo ili postanemo vegetarijanci, tijelo jedva dočeka predah i krene sa brzom detoksikacijom koristeći sve odvodne kanale. Isto je kada odlučimo za jedan od preparata ili dodataka prehrani kao što je jod. Ono što često nastupa s početkom unosa joda i s procesom detoksikacije je svojevrsna „kriza ozdravljenja“, koja djeluje kao pogoršanje zdravlja. No ona je samo rezultat toga što se u našem tijelu potaknuo proces samo ozdravljenja. Nova energija razbija sve tjelesne blokade i aktivira niz poželjnih tjelesnih procesa u svrhu odstranjivanja nagomilanih štetnih tvari. Umor, groznica, kašalj, prekomjerno znojenje i učestalo mokrenje, problemi s kožom, neobičan miris tijela, proljev ili zatvor, nepravilnosti u ciklusu mjesečnice, razdražljivost, poremećeni san…sve su to samo simptomi tzv. krize ozdravljenja, koju je većina nas iskusila u tijeku detoksikacije. Što je tijelo zagađenije to je kriza jača“, objašnjava Vrhovec i poručuje da kroz takav proces trebamo proći i zaokružiti ga, bez da uzimamo dodatne medikamente koji će potisnuti nus pojave detoksa.

„Jedna od najvećih grešaka, koju ljudi čine kad se susretnu s nuspojavama u tijeku detoksikacije, je da prestanu s procesom detoksikacije, smatrajući da su uhvatili neku strašnu infekciju ili da im čišćenje ne donosi nikakvo dobro, jer prije toga nisu uopće imali ovakve zdravstvene probleme. Imajmo strpljenja sa svojim tijelom i nastavimo proces, bez obzira koliko snažnu krizu ćemo proći, jer to je dio puta koji nas vodi dobrom zdravlju. Uz svakodnevni unos joda, koji pouspješuje brzo čišćenje organizma, najbolji način da pomognemo tijelu tijekom procesa detoksikacije, je da pijemo puno vode, po mogućnosti destilirane vode, da izbjegavajmo lošu hranu i prejedanje“, dodaje Jadranka Vrhovec.

Jadrankina otopina, jedinstven proizvod bogat jodom, u Hrvatskoj je dostupan na više od stotinjak prodajnih mjesta, u biljnim ljekarnama, a sve dodatne informacije o ovom proizvodu možete pronaći na službenoj fb stranici Jadrankine otopine: https://www.facebook.com/Jadrankinaotopina/

Trenutno nema komentara

Comments are closed