Volite ruževe, a usne vam se konstantno suše? Evo balzama koji spašava stvar!

Suh zrak u uredu, premalo tekućine tijekom dana vrlo lako i brzo mogu isušiti vaše usne. Ukoliko vam se to upravo dogodilo, svoju svakodnevnu beuaty rutinu upotpunite hranjivim Catrice balzamom za usne koji u svojem sastavu ima shea maslac.

Zašto baš ovaj proizvod?
Bogati balzam za usne s kremastom teksturom i suptilnim mirisom citrusa dubinski hrani usne i potpuno je nevidljiv ispod ruža. Može se koristiti kao dnevna ili noćna njega, a već prilikom nanošenja jednog sloja proizvoda usne će postati hidratizirane i meke. Ono što nas oduševljava je intenzitet proizvoda – dovoljno ga je samo malo kako bi se u potpunosti prekrile usne.

beauty-catrice-balzam-modnialmanahBeauty Savjet
Lip Treatment balzam je također idealna priprema za intenzivne boje ruža za usne – bez obzira birate li baršunasti ili mat završetak. Sastojci Shea maslaca njeguju nježnu kožu usana i omekšavaju suhe dijelove, tako da se naglašene moderne boje mogu nanijeti ravnomjerno i trajati dulje. Ako patite od ispucanih usana, nanesite deblji sloj tretmana za usne prije odlaska u krevet. Na taj način, kremasta tekstura može se apsorbirati preko noći kako bi poboljšala svoj puni učinak.

Trenutno nema komentara

Comments are closed