Volite li Nuxe suho ulje, evo inspiracije kako ga sve možete koristiti!

Nuxe čuveno suho ulje koje je je ovog proljeća dobilo i svoju novu mirisnu priču u ružičastoj bočici Nuxe Huile Prodigieuse Florale zasigurno je jedan od najboljih proizvoda za kompletnu njegu lica, tijela i kose na tržištu. Cijena mu je uvijek oko 200–njak kuna za 100 mililitara ali ta militraža je dovoljna za mjesečnu njegu.

Ovo jedinstveno ulje zapravo je proizvod koji sadrži 7 dragocjenih biljnih ulja koji kožu i kosu čine hidratiziranim bez ljepljivog traga.

nuxe-huile-prodigieuse-beauty-modnialmanah-uljeZnate li kako sve možete koristiti ovaj proizvod?
• U svakodnevnoj dnevnoj rutini kad je koža lica u pitanju. Samo nekoliko kapi je dovoljno za podlogu ispod dnevne kreme
• Imate li jako suhu kožu, a koristite tekući puder pomiješajte ga samo s jednom kapljicom ovog ulja. Savršeno će prekriti nesavršenosti kože bez isušivanja kože i ulaženja u pore.
• Kao dodatak kupki kako biste kožu u potpunosti nahranili
• Odličan način za hidratiziranje tjemena kose. Možete ga umasirati u na prosušeno tjeme mokre kose ali i tijekom tjedna umasirati na tjeme znajući da nećete narušiti izgled svoje frizure
• Odličan je u borbi protiv ispucanih vrhova. Dovoljno ga je raširiti po rukama i nanijeti na suhu kosu umjesto klasičnog stajlinga.

Trenutno nema komentara

Comments are closed