Viktorija Rađa zablistala u kampanji “Kingdom For The King”

Poznata hrvatska modna dizajnerica Matija Vuica ne prestaje osvajati svojim raskošnim kreacijama pa tako ovih dana marljivo radi na završnim pripremama za najnoviju kolekciju. Kolekciju krasi prepoznatljiv autorski rukopis te beskompromisnost u kvaliteti izrade i korištenih materijala, čime se vrijednost kolekcije namijenjene naj izbirljivijim klijentima, može slobodno mjeriti s velikim internacionalnim modnim imenima, na čiju je listu Matija Vuica uvrštena, redovitim pojavljivanjem njenih kreacija na brojnim događanjima.

Bajke, inspiracija nove kolekcije Matije Vuice, kao svoju prvu junakinju predstavljaju Viktoriju Rađu. Jednostavna, vesela i vedra duha, Viktorija je, iako kratko na javnoj sceni, ostavila snažan dojam. Jedna je od onih djevojaka, danas žena, koje imaju taj faktor X. Ako je ikada postojala era domaćih supermodela, onda je Viktorija zasigurno jedna od njih.

Fotografije nastale kao najava projekta “Kingdom For The King”, modne revije dizajnerice Matije Vuice, utjelovile su upravo te kvalitete, kako Viktorije, kao bezvremenske ljepotice, tako i luksuznih haljina iz nove kolekcije. Kulisa je predivni dvorac Trakošćan, povijesni spomeniku nulte kategorije i jedan od najljepših Europskih dvoraca, u kojem će se u subotu 16. lipnja održati i revija.

Model: Viktorija Rađa
Nakit: Tradicijski nakit ZAKS
Foto: Viktor Drago

Trenutno nema komentara

Comments are closed