Urbana Borovo džungla!

Ubrajate li se u one kojima je ljeto nezamislivo bez novog (ili još jednog) para Borovo obuće fokusirajte se na ultimativni hit ove sezone – animal print!

Nosi se sve leopard, zmija, reptili… a na vama je da odaberete ‘životinju’ kojom ćete upotpuniti svoje ljetne outfite, kao i model Borova. Za one koje vole ravni, ali ugodni potplat tu su svevremenske Startas tenisice (zmija i leopard) koje u dizajnu donose i dvije osnovne boje sezone – nježno ružičastu i jarko žutu. Upravo te boje neka budu i smjernice za kombiniranje.

borovo-startas-boromina-fashion-modnialmanah

Trendseterice koje vole visoke potpetice odlično dnevno rješenje su Boromine. Iako su povišene pružaju odličnu potporu tijekom hodanja, pa istražujete li neki od europskih gradova ovog ljeta ne zaboravite i njih povesti na putovanje.

borovo-startas-boromina-fashion-modnialmanah

Za najmanje šminkerice (od broja 30) su popularne Borovo Cvičke koje su dizajnirane tako da predstavljaju odličnu zamjenu za balerinke. Curice ih obožavaju posebno ako su istog printa kao i mamine Startasice.

borovo-startas-boromina-fashion-modnialmanah

Ove modele, ali i velik izbor Borovo obuće potražite u svim Borovo trgovinama. I da, sezonska su sniženja u tijeku, tako da svoje favorite možete kupiti i do 50% povoljnije!

Trenutno nema komentara

Comments are closed