Upoznajte mjesto gdje sve Avon novitete može prvo isprobati, a onda naručiti i kupiti…

Nekad biste nešto kupili od Avona a niste sigurne je li to za vas? Zagreb je dobio Avon BEAUTY BOUTIQUE jedinstveni regionalni showroom u kojem možete isprobati baš sve što krije Avon katalog. Nalazi se u strogom centru Zagreba, u Gundulićevoj 34, a prilikom svakog posjeta osim Avon noviteta možete dobiti I profesionalne beauty savjete.

“Izuzetno sam ponosna što smo ovaj jedinstveni prostor otvorili baš u vašem gradu, u Zagrebu. Ovo je prvi Avon shwroom u regiji i sigurna sam da ćemo svi uživati u njemu” – izjavila je Miroslava Marjanović Pavlović, direktorica Adriatic regije u Avonu.

avon-beauty-boutique-modnialmanah
Željka Bačani, Miroslava Marjanović Pavlović i Marko Kelec

Na novoj lokaciji u Zagrebu, na 110 m2 atraktivnog ambijenta, svi ljubitelji kvalitetne kozmetike mogu pronaći idealan proizvod koji će odgovarati potrebama njihove kože, zatražiti mišljenje stručnog osoblja te među prvima isprobati sve novitete iz Avona.

Kao jedna od najvećih svjetskih kozmetičkih tvrtki koja oduševljava potrošače širom svijeta, uz široku paletu proizvoda, od razigranih lakova za nokte i zavodljivih sjenila za oči, do romantičnih ruževa za usne u velikoj paleti nijansi, Avon je doista idealan beauty saveznik za svako raspoloženje.

“Ovdje možete prve saznati svjetske trendove iz beauty industrije, naučiti neki novi makeup trik, postati dio najvećeg beauty networka, ali i prve probati Avon novitete, koji nam stižu svaka tri tjedna”– izjavila je Karolina Krpeljević, Avon Business Development Manager.

avon-beauty-boutique-modnialmanah
Petra Kostić, Karolina Krpeljević, Sandra Bartolović i Kristina Belobrajdić

Avon već desetljećima ohrabruje žene da ostvare svoje snove na privatnom i poslovnom planu te teži stalnim inovacijama koje će što bolje zadovoljiti potrebe potrošača. Zato nam ovog proljeća Avon donosi 30 naranči u jednoj bočici, lansirajući novi Vitamin C serum u okviru svoje Anew linije. Ovaj proizvod zahvaljujući jedinstvenoj i patentiranoj formuli s 10% stabilnog vitamina C, serum aktivno djeluje na kožu osiguravajući maksimalnu revitalizaciju.

Trenutno nema komentara

Comments are closed