Učinkovit tretman pomlađivanja za samo 79,00 kuna!

Kada se radi o njezi s rezultatima, koži je ključno pružiti točno ono što joj je potrebno. Trenutno je u ljekarnama dostupan jedinstveni tretman koji kombinira dermo masažu kisikom i dermoaktivne koncentrirane kapi, a rezultat je fantastičan. Naime, kisik i aktivni sastojci kapi djeluju sinergijski i omogućuju trenutne i odmah vidljive rezultate. Radi se o „vodenoj“ dermo masaži koja se izvodi s Oxy dermo masažerom GL6 u demonstrativne svrhe, a cilj je pokazati učinak dermoaktivnih koncentriranih kapi i drugih preparata te djelovanje masažera.

Dermoaktivne koncentrirane kapi dokazale su se kao izuzetno funkcionalni tretmani koji omogućuju aktivnu regeneraciju stanica, pravilnu hidrataciju i prehranu te efikasnu zaštitu. Dermoaktivne koncentrirane kapi istraživačkog laboratorija VITALPLUSACTIVE, koži pružaju ciljane tretmane, a sada s povećanjem pakiranja na 45ml, osim za lice, moguće ih je koristiti i za cijelo tijelo. Inovativni tretmani duboko prodiru u kožu s ciljem poboljšanja i usporavanja starenja, pa tako dermoaktivne kapi na bazi hijaluronske kiseline kožu hrane, glikolna kiselina je obnavlja, a morski kolagen štiti.

kapi-beauty-lice-modnialmanah

S druge strane, tijekom godina i progresivnim gubitkom kisika u tkivu koža je sklona beživotnoj boji, gubitku tonusa i elastičnosti s posljedičnim opuštanjem kože. Stoga niti ne čudi što su upravo beauty tretmani koji uključuju kisik posljednjih godina jedan od vodećih trendova u svijetu ljepote. Dermo masaža kisikom unosi u kožu visoku koncentraciju čistog kisika i omogućuje ponovnu aktivaciju stanične proizvodnje te predstavlja vrlo jednostavan, bezbolan, ugodan i opuštajući tretman.

Kombinacija dermo masaže s kisikom i dermoaktivnih koncentriranih kapi nudi tretman koji u svega nekoliko minuta koži pruža točno ono što joj je potrebno – prehranu, zaštitu ili obnovu s odmah vidljivim rezultatima. Naime, ovim načinom se poboljšava ravnomjerna aplikacija kapi i brža apsorpcija aktivnih sastojaka kao što su hijaluronska i glikolna kiselina te kolagen. Koža je svjetlija, kompaktnija, boljeg tonusa, elastičnija i hidratizirana. Nakon samo jednog tretmana lice je zaglađeno te se postiže trenutni lifting efekt koji značajno uklanja izražajne bore.

Trenutno nema komentara

Comments are closed