U Reservedu su muški puloveri i 60% povoljniji!

Zimski look urbanih muškaraca nezamisliv je bez pulovera koji su temelj svakodnevnog zimskog stila. Oni mogu biti različitog kroja, tako da se lijepo kombiniraju uz košulje i kravate ukoliko u poslovnom look-u mijenjaju sako. Za one koji vole sportsku eleganciju puloveri su nešto deblji, bez ovratnika ili opet s visokim uskim ovratnikom/dolčevitom.

Kako odabrati idealan model? Ovo je pet pravila za kupovinu Reserved pulovera koji su na popustu od 30%-60%.

  • Ovratnik mora biti u skladu s građom tijela. Što to znači? Za muškarce sa širim i kraćim vratom idealni su modeli pulovera s V izrezom. Za one koji imaju uski i tanki vrat ovalni izrez. Isto tako veliku glavu će optički smanjiti slojevito odijevanje (posebno ukoliko se ispod ovratnika vidi bijela majica), dok će manju povećati puloveri sa stiliziranim ovratnikom.
  • Nosite li pulover/vestu s kopčanjem ovo je princip: što je tijelo vitkije to neka bude manje gumbi. Muškarci s naglašenim trbuhom trebaju odjenuti veste/pulovere s duplim redom kopčanja .
  • Materijal od kojeg je napravljen pulover diktira to hoćete li taj odjevni predmet nositi ispod jakne ili samostalno.
  • Što je veći trbuh to pulover mora biti dulji. Optički će vas suziti model s naglašenim renderom.
  • I za kraj pazite na boje. Tople boje pulovera pristaju tamnijim muškarcima dok hladne svijetlim. Niste raspoloženi za boje, odjenite sivu. Ona ima 50 nijansi, pa nosite barem tri.
Trenutno nema komentara

Comments are closed