U ormare stiže košulja! Ovo je 6 modela koji su hit ove jeseni!

Više od bilo koje druge modne sezone, ove jeseni je hit – košulja! Može biti klasična, strogog kroja i linija, ali i trendy napravljena od finog mekanog flanela s kariranim uzorcima. Volite li ovaj modni detalj, ove jeseni i zime osvježite svoj ormar ovim modelima…
Klasična bijela košulja – odlična je za formalni look. Kombinirajte je uz klasična tamna odijela i kostime, ali i traperice, traper suknje. Kako biste blistale u svojoj bijeloj košulji odaberite nijansu bijele koja vam najbolje pristaje ( snježne bijela, boja mlijeka, boja leda), a prilikom pranja u spremnik s deterdžentom stavite i jednu žlicu sode bikarbone.
Košulja-majica! Vrlo šik komad za sve one koje nose sportski look. Može se kombinirati uz traperice, traper suknje i biti u kombinaciji boja i materijala (primjerice ovratnik je od pamučne tkane, ostatak košulje od makoa).
Strukirana košulja – body Vrlo praktičan odjevni predmet posebno nosite li suknje i hlače visokog struka. Ovaj tip košulje može biti strukiran i uži ili klasičnog ravnog kroja što jako šik djeluje u kombinaciji sa suknjama. Boje? Od klasične bijele do kombinacije boja i uzoraka (posebno pruge).
Karirane košulje su vrlo šik. Odaberite veličinu uzorka u skladu s građom tijela. Što su vam prsa veća i ruke jače neka kockice na košulji budu sitnije.
Košulje s printom! Cvijeće, životinjski uzorci, geometrijski oblici su vrlo šik na košuljama. Posebno nosite li hlače i sakoe koji nisu kompleti.
Košulje tunike Idealno rješenje za sve koje u svojem odijevanju žele ugodnost. Mogu biti klasične, bijele ili traper…

fashion-košulja-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed