U modnom fokusu – sve nijanse smeđe!

Da, dobro ste pročitale – smeđa se vraća u velikom stilu ove jeseni. Nosit će se sve- od boje kave do boje tamne čokolade, sve ovisi o vašoj boji kose, očiju i puti.

Što morate znati o smeđoj boji?
Psihološki, smeđa boja je boja stabilnosti (prizemljenosti), blagosti i jednostavnosti. Nalazi se u prirodi u svim svojim nijansama koje su odlična kulisa za boje koje karakteriziraju sezonu. Upravo zato smeđa boja spada u neutralne tople boje koje se savršeno upotpunjuju s hladnim i toplim bojama.

smeđa-boja-fashion-modnialmanahKako kombinirati?
Smeđu možete nositi u nijansama – od svijetle do tamne s malom napomenom da najjača nijansa smeđe mora biti na modnim detaljima. Isto tako smeđa se boja lijepo upotpunjuje s toplim bojama poput žute (posebno oker), narančaste ( boja cigle), crvene (boja crvenog vina). Za one koje vole modnu jednostavnost smeđa neka posluži kao podloga za kombiniranje s hladnim bojama poput tamno plave, tamno zelene i sive. Spoj sive i smeđe magična je igra toplog (u ovom slučaju smeđa) i hladnog (siva) koja uvijek daje dobitnu kombinaciju.

Što je must have za ovu sezonu?
Ugodan mekani kaput u boji čokolade, lepršave haljine napravljene od tkanina s printom koji se nalazi na smeđoj podlozi, smeđe cipele, torba, ruksak, modni detalji poput kapa, rukavica, velikih šalova…

Trenutno nema komentara

Comments are closed