U Martimexu predstavljen novi ženski miris modne kuće Salvatore Ferragamo – Signorina Ribelle!

Martimex-signorina-ribelle-parfem-modnialmanah-beautyU parfumeriji Martimex na Trgu bana Josipa Jelačića jučer je predstavljen novi ženski miris Salvatore Ferragamo – Signorina Ribelle.

Tko je Signorina Ribelle?
Mlada, ali odlučna, neustrašiva, neovisna, a opet romantična: Signorina Ribelle paradoks je ukorijenjen u stvarnom životu moderne žene, junakinja koja nadahnjuje najnoviju olfaktornu kompoziciju Salvatore Ferragama.

Ona oslobađa svoju zaraznu pozitivnu energiju svijetu, pretvarajući obične trenutke u izvanredne uspomene koje će se podijeliti s pratiteljima njezinog životnog puta i sa zajednicom društvenih medija.

Svoju snagu i samopouzdanje usmjerava kako bi podigla druge žene, dok njezina odlučnost i neovisan stav graciozno upotpunjuju njenu svježu karizmu, šarmantnu ženstvenost i talijanski stil.

Miris
Unutarnja super-moć Signorine Ribelle zarobljena je u neodoljivi miris koji podiže obične elemente s neočekivanim spajanjem nota.

Otvaranjem voćne kombinacije mandarine i crvene kruške začinjene ružičastim paprom, miris Signorina Ribelle eksplozija je bijelih cvjetnih nota, uključujući Tiaré i cvijeće naranče, pomiješane s nježnom molekulom Ylang Ylanga, posebno dizajniranom za ovu esenciju.

Ženstveno srce je suprostavljeno elegantnoj drvenastoj bazi duboke sandalovine i svježeg mošusa, obogaćenoj neočekivanim gurmanskim notama talijanske vanilije i egzotičnim kokosovim mlijekom.

Martimex-signorina-ribelle-parfem-modnialmanah-beauty

Bočica
Miris dolazi u klasičnoj Signorina pravokutnoj staklenoj bočici, ovog puta u fuksija boji ukrašenoj odgovarajućom Grosgrain Vara mašnom.

Signorina Ribelle za svaku prigodu: miris je dostupan u tri veličine -30-ml., 50-ml. i 100-ml.
Signorina Ribelle 30-ml: 399,80kn
Signorina Ribelle 50-ml: 579,80kn
Signorina Ribelle 100-ml: 799,90kn

Martimex-signorina-ribelle-parfem-modnialmanah-beautyKampanja
U sinkronizaciji s konceptom Patchwork of Characters predstavljenog u modnim kolekcijama kuće, prva Signorina medijska kampanja koju je osmislio kreativni direktor Paul Andrew
predstavlja niz talenata različitih generacija u međusobnoj razigranoj interakciji u tipičnom talijanskom načinu života.

U režiji Gordona Von Steinera, američka manekenka Cara Taylor lice je Signorine Ribelle. Njoj se u kampanji pridružuju korejsko-američka manekenka i DJ Soo Joo Park
i manekenka iz Dominikanske Republike Hiandra Martinez predstavljaju ostale mirise u liniji mirisa Signorina – Signorina Eau de Parfum i Signorina Misteriosa.

O Signorina kolekciji mirisa
Kolekcija je obogaćena sofisticiranim mirisima koji prikazuju više lica moderne Signorine i privlače širi spektar ženskih likova.

Bez obzira osjećaju li se romantično, tajanstveno ili buntovno, Signorina mirisi će ojačati njihov pravi duh i osloboditi zavodljivu privlačnost njihove osobnosti.

Kolekcija je oda ženskoj vezi, prijateljstvu između Ferragamo žena, koje u zajednici pronalaze svoju snagu i svakodnevnu dozu podrške i sreće.

Ova posebna veza obilježena je ikonskom Ferragamo Vara mašnom koja krasi tri bočice, a svaka dolazi u jednobojnim nijansama, uključujući ružičastu, crnu i fuksiju.

Kolekcija mirisa osmišljena je da ženama ne nudi ambicijske ideale, već da odražava njihov identitet i poštuje njihove razlike, što svaku Signorinu čini jedinstvenom i nezaustavljivom.

Trenutno nema komentara

Comments are closed