U CCC stigla dječja kolekcija. Evo zašto je mame obožavaju!

Novo godišnje doba je pred vratima, a s njime se otvara i sezona intenzivne igre na otvorenom, vrijeme izlazaka ali i odlazak na brojne obiteljske svečanost. Mame i tate znaju da svaki outfit počinje ili završava kvalitetnom dječjoj obućom.

Kako bi pomogli brojnim zaljubljenicima u odličnu kvalitetu i modele, dizajneri poljskog modnog brenda CCC za ovo su proljeće osmislili neodoljivu kolekciju obuće koja odgovara zahtjevima urbani roditelja i djece. Što je toliko posebno? U izradi svakog modela korišteni su najbolji materijali za izradu temelja cipele, kao i fina mekana koža ili umjetni materijali koji su nastali u skladu s održivim modnim pričama. Modeli su prilagođeni različitim stopalima- jako uskim i duguljastim, ali i širokim s naglašenim ristom koji je kod mališana često problem prilikom odabira obuće. Isto tako, dizajn je ukorak sa svjetskim trenovima, prati industriju odjeće, a u CCC-u svaka mama može ‘proširiti sliku’ i uz nove papuče, tenisice, cipele kombinirati i ostale modne detalje kao što su torbe, ruksaci, nakit, detalji za kosu…

Brojne mame CCC cipelice biraju od prvog hoda svojih mališana, pa sve do trenutka kad dječje stopalo ulazi u skalu odraslih, mališan postaje tinejdžer koji bira po svom. Doduše i tada se nalaze rješenja u CCC kolekciji, ali u onoj koja koketira svjetskim modnim pistama i koju nose idoli.

Potražite inspiraciju…

Trenutno nema komentara

Comments are closed