U 2018-tu zakoračite u Mephistu!

Francuski proizvođač obuće Mephisto sa svojim poznatim sloganom „Za udoban i lagan hod“ svjetski je poznat po spoju udobnosti i modernog dizajna. Obuća s ovim potpisom daje odgovor na svjetske trendove komfora, zdravlja i uživanja u svakom koraku. Ove su nas zime posebno osvojile i papuče koje su napravljene od vune, po standardu kako se izrađuju sve Mephisto cipele.

mephisto-fashion-modnialmanah

Zašto nositi Mephisto?
• Osjećat ćete se odmorno i nakon dugotrajnog stajanja ili hodanja, jer osiguravaju zdravo i lagano hodanje.
• Ovo su cipele s 50 godišnjom obiteljskom proizvođačkom tradicijom
• Mephisto koristi prirodne materijale poput đona od kaučuka i najkvalitetniju prirodnu teleću kožu, a potplat svake cipele izrađen je od prirodnih materijala kao što je kaučuk ili lateks.
• Cipele Mephisto su neusporedivo udobne i izvrsnog kroja te su tražene u cijelome svijetu zbog svoje jedinstvene kvalitete za izradu svake cipele potrebno je 160 do 220 koraka u kojem sudjeluje ljudska ruka. Sve cipele proizvedene su u punim veličinama ili poluveličinama
• Svaki par obuče ima soft-Air tehnologiju i amortizator udarca koji štiti vaše noge, zglobove i kralješke. Svakim korakom iz cipele se izvlače toplina i vlaga kako bi u unutrašnjosti mogao cirkulirati svjež zrak.

Gdje kupiti?
MEPHISTO-SHOP Zagreb, Masarykova 11, MEPHISTO-SHOP Split,Dobrić 3, kod Voćnog trga MEPHISTO-SHOP Rijeka, Korzo 11

Trenutno nema komentara

Comments are closed