Tri nijanse plave koje će obilježiti ovo proljeće!

Da je plava nova crna nagovijestili smo na početku nove proljetne sezone, koju je eto više obilježio hešteg Covid19, nego #modnitrendoviovog proljeća! No, kako se mnoge od vas slažu s nama da je dosta loših vijesti, u nadi da će krivulja zaraženih korona virusom prestati rasti u cijelom svijetu, danas pišemo o novom fenomenu u modi. Ovog proljeća gotovo da nema crnih odjevnih predmeta, a najtamnija boja koja je u fokusu je tamno plava.

Zapravo, tri su nijanse plave koje su apsolutno must have pa evo da ih predstavimo. I da, svi komadi koji su u ovoj temi pronađeni su u aktualnoj Mohito kolekciji koja je dostupna u web shopu.

Tirkizno plava je ove godine apsolutni hit, posebno ako je kombinirate uz boju pijeska. Najčešće su u ovoj boji i IT krojevi sezone, poput haljina, bluza i tunika predimenzioniranih rukava. Tirkizna je boja prikladna za svjetlije žene, svijetlih očiju.

Nebesko plava je univerzalna plava boja koja pristaje svima, pa će se upravo ona naći u mnogim kombinacijama ovog proljeća. Odjenite haljinu u ovoj boji, birajte print na majici, začinite svoj look modnim detaljima.

Morski plava je nova crna pa će se naći u poslovnim kombinacijama. Isto tako ovo je idealna boja za sve one vjeruju modnom minimalizmu i raskošnim krojevima kad su u pitanju svečane prigode. Kome pristaje? I plavušama i crnkama, ali posebno onim s plavim očima.

Trenutno nema komentara

Comments are closed