Tri načina kako ‘obrisati’ bore!

Već nakon 30-tog rođendana vidimo ih na našem licu. Plitke su, najčešće su na području oko očiju ili usana. Jeste li primijetile da su nekad dublje, a nekad pliče? Ukoliko je odgovor da čitajte dalje. Bore označavaju naš prirodni tijek starenja, ali za njihovo produživanje smo često i same krive.

U čemu je tajna? Ovo su tri greške koje najčešće činimo i zbog čega nam lice postaje naborano!
• Jedna krema za cijelo lice?! Tu najčešće griješimo, posebno živite li u velikim gradovima i stalno ste pod stresom posla i načina života. Nakon 30-tog rođendana u svoju svakodnevnu beauty rutinu obavezno uvrstite kreme na bazi vitamina A, odnosno serum s retinolom za područje oko očiju.
• Uvedite naviku stavljanja maske na lice. Naravno one na bazi ulja koje su bogate vitaminima E, B6, i C. Iako takvih maski ima za kupiti, možete ih napraviti i same- kombinirajte maslinovo ili ulje avokada i bogato ga umasirajte u lice.
• Masirajte lice svakog dana, prilikom nanošenja dnevne ili noćne kreme. Važno je raditi pokrete suprotne od prirodnog ‘pada’ kože lica i masirati područje oko očiju potežući kožu prema van.

beauty-bore-lice-kože-njega-ljepota
Trenutno nema komentara

Comments are closed