Tri make up trenda za ovu jesen

Ljetna boja se isprala, lice je ponovo dobilo svoj prirodan look pa ste se počeli šminkati! Jeste li usvojili male beauty trikove za jesen? U današnjoj temi dana pogledajte kako se na jednostavan i brz način našminkati i kako make up prilagoditi modnim trendovima sezone!

  • Usne u prvom planu! Modne 50-te, na modnu su scenu vratile sve nijanse ružičastih ruževa za usne. Ovaj će trend biti idealan za sve žene koje vole smeđe nijanse odjeće.
  • Punk look za one najhrabrije! Uz poderane traperice, karirane košulje, puno metalnog nakita i zakovica pristaje i make up inspiriran punkom. Što to znači? Upečatljive nijanse sjenila koje predlažu kozmetičke kuće i mnoštvo crne boje na očima samo su temelj ovog trenda. Sve ostalo je na vama – pokažite svoju buntovnu stranu!
  • Prirodne i naglašene obrve! Ovaj će trend oduševiti mnoge žene koje ne vole ‘čupati’ obrve! Nosite oblik prirodnih obrva, koje su stilizirane tek toliko da izgledaju uredno. Uz njih, dovoljno je staviti još samo jedan sloj maskare i malo sjajila na usne.
Trenutno nema komentara

Comments are closed