Tri ključna savjeta za ugodno kupovanje na sniženju! Čak i ako ih ne volite…

Za neke je kupovina na sniženju užitak, a nekima stres. Bez obzira koliko uživate u ovim trenutcima nastojite si maksimalno olakšati!

Ovo su tri ključna savjeta:
• Kupujte li u shopping centru ostavite kaput u automobili ili ormariću koji se nalazi na ulazu u centar. Odjenite laganiju odjeću kako vam ne bi bilo vruće. Isto tako ponesite robu koju lako možete prebaciti preko boka i imati slobodne ruke prilikom kupovine.
• Idite u kupovinu same ili u društvu osoba koje vas neće sputavati i ubrzavati. Za kupovinu na sniženju treba vrijeme i koncentracija – ma kako to smiješno zvučalo! Kupujete li same dobro se koncentrirajte na ono što vam se sviđa. Isprobajte, ukoliko niste sigurne da li vam dobro stoji napravite selfie u kabini i pogledajte fotku. Svi smo mi vizualni tipovi i na osnovi snimljene fotke možete dobiti odgovor. Isto tako, ukoliko kupujete s frendicom razlučite da li vas ‘nagovara’ na komad odjeće koji je u sklad s vašim, odnosno njezinim stilom. Naime, labilnije šminkerice često kupuju ono što im frendica savjetuje, a kupljenu stvar kasnije nikada ne nose. Ne budite jedna od tih…
• Slušajte svoje tijelo – ukoliko vam je sila na wc, žedni ste, bole vas noge, želite nešto pojesti napravite to. Princip ‘još samo da uđem u ovaj dućan’ a onda ću ovo ili ono… može biti kontraproduktivan za vaš šoping. Odluke koje donosite u takvim trenucima nisu uvijek ispravne jer vas nešto ‘muči’. U takvim trenucima dolazi do nepotrebne ili krive kupovine što svakako treba izbjeći.

shopping-sniženje-modnialmanah-sale

Trenutno nema komentara

Comments are closed