Tri boje koje će obilježiti jesen 2018

Na boje smo navikli prošle zime, obožavaju smo ih ovog proljeća i ljeta, a jesen koja dolazi ponovo je obojana. No, za razliku od prethodnih sezona kad se u stvari nosilo sve ove jeseni će vladati tri boje oko kojih će se vrtjeti modna priča.

Koje su boje hit ove sezone?
Royal blue je na modnoj sceni prisutna već nekoliko godina. Bila je samozatajna, uočljiva kroz modne detalje… U ovoj je sezoni kraljevski zavladala temeljnim odjevnim komadima kao što su hlače, suknje, haljine, kaputi. Kako kombinirati? Ponašajte se kao da je ovo crna boja, odnosno baza uz koju se lijepo kombiniraju i svijetli i tamni tonovi i tople i hladne nijanse.

Modni povratak u prošlost u ovoj je sezoni u fokus stavio ljubičastu boju! Prilikom odabira idealne nijanse pazite na slijedeće – ljubičasta mora biti ‘jestiva’ odnosno prirodna nijansa koju možemo vidjeti u prirodi. Kako kombinirati? Uz crnu ili boje toplog spektra (crvenu, narančastu).

Burn orange (ili u prijevodu spaljena naranča) boja je ove sezone! Dizajnerima se toliko sviđa da su njome obojili sve komade pa se često vide monokromne kombinacije koje mame poglede. Želite li ovu nijansu ‘razbiti’ napravite to s nekoliko nijansi svjetlijom narančastom ili crvenom u svim nijansama.

Trenutno nema komentara

Comments are closed