Tri Aura beauty imperativa za preplanuli ljetni ten

Preplanuli izgled i prirodni sjaj i ljepota lica uvijek su beauty imperativ ljeta. I ovo, koje je sve samo ne dosadno, bez obzira na primjene temperatura, u fokus stavlja prepanulost. Pa ništa nam ne smije njega pokvariti, zar ne?

Kako postići ovakav izgled?
Uz pomoć tri super proizvoda iz aktualne kolekcije Aura kozmetike koja je samozatajno ušla na našu beauty scenu i čvrsto njome zavladala. Sve što poželite sada možete kupiti u Bipa drogerijama diljem Hrvatske.

Što ubaciti u svoju beauty torbicu?
Safari Trip kombinacija bronzera i highlightera koji zbog različitih boja odlično prekrivaju nedostatke na licu naglašavajući svježinu lica.

aura-beauty-modnialmanah-make-upGlorious Cheeks highlighter koji sadrži visok udio efektnih pigmenata pružajući sedefasti – perlasti sjaj! Budite oprezne s njegovim nanošenjem jer je bogata tekstura. Nanesite ga na vrh jagodične kosti, dužinom nosa, iznad usana, ispod obrva, na vrh brade i čela – na najisturenije dijelove lica četkom od prirodne dlake.

aura-beauty-modnialmanah-make-upAura sjajila za usne guste su teksture koje u isto vrijeme hidrira usne prirodno ih oblikujući. Prilikom nanošenja ovog proizvoda intenzivnim hologramskim efektom dolazi do presijavanja na usnama. Obogaćen mirisnom notom grožđa za još veći ugođaj prilikom nošenja.

aura-beauty-modnialmanah-make-up

Trenutno nema komentara

Comments are closed