Treba vam radni kutak u domu, a nemate prostora za njega?

Gdje stavljate svoje računalo? Na dio stola u blagovaonici, na trosjed u dnevnoj sobi… Imate li radnu sobu ili ste je davno pretvorili u drugu dječju ili vašu spavaonicu?

Snađite se na ovaj način…

Radni prostor u dnevnoj sobi!
Koji je najveći prostor u svakom domu? Dnevna soba! Ukoliko je to i u vašem domu slučaj ‘ukradite’ dio sobe za vlastiti radni prostor! U njega stavite manji radni stol (koji stilom odgovara ostatku namještaja u sobi). Na ovaj način možete biti dio svig obiteljskih aktivnosti, čak i dok radite.
Ideja više: Ukoliko imate dovoljno prostora u dnevnom boravku, sofu možete pomaknuti prema sredini sobe, a iza nje staviti radni sto. Na ovaj način ćete vizualno odvojiti radni dio dnevnog boravka, od onog namijjenjenog druženju i odmoru.

Radni prostor u spavaonici
Raditi u spavaonici nije najbolje rješenje, no ako je spavaonica jedino mjesto gdje biste mogli staviti radni stol, prilagodite se situaciji. Gdje staviti stol? Ako je ikako moguće ispod prozora tako da imate dovoljno svjetla za rad. Neka boja i stil radnog stola prati ostatak prostorije, i upamtite da je u ovom slučaju jednostavnost ključna.
Ideja više: Radni sto možete postaviti i odmah do kreveta, tako da on u tom slučaju ima i funkciju noćnog ormarića. Postavite na njega zglobnu lampu koju možete namještati po potrebi i koristiti prilikom čitanja u krevetu.

Radni kutak u kuhinji
Radni sto možete postaviti čak i u kuhinju. Pomalo neobično rješenje, ali pravilno izvedeno može se odlično uklopiti u ostatak kuhinje. Najbolje da koristite isti materijal za kuhinjske elemente i radni sto – tako će te radni prostor učiniti sastavnim dijelom kuhinje. Na ovaj način, dok kuhate možete iskoristiti slobodne trenutke da pročitate vijesti ili platite račune.

Trenutno nema komentara

Comments are closed