Tražite li inspiraciju za svoj ljetni make up? Evo ideja koje će vam koristiti

Dobro je poznato kako dva puta godišnje, paralelno s promjenom odjeće u ormarima treba promijeniti i sadržaj svoje kozmetičke torbice! Drugim riječima, čim zatopli i temperature budu preko 20 stupnjeva make up postaje laganiji i prozračniji. Kako se šminkati u toplijem dijelu godine? Koliko nam čega treba i koje proizvode ostaviti za hladniji dio godine?

beauty-gosh-makeup-šminka-modnialmanahOdgovore smo pronašli u Mülleru razgovarajući s Alenom Ljubićem našim poznatim vizažistom i edukatorom Müller-a. On se oduševio novitetima s potpisom Gosh pa nam je upravo na primjeru ovog brenda otkrio male tajna ljetnog make up-a.

“Kao prvo jako sam sretan da u našim trgovinama možete pronaći brand Gosh koji osvaja na prvu i naš šminkere i vas koji ćete se s ovim proizvodima šminkati. Svi su proizvodi odlične kvalitete i pune pigmentacije boja koje licu daju besprijekoran i savršen make up tijekom čitavog dana.”

Koji su Alenovi Gosh top proizvodi koje trebate isprobati?
Savršen proizvod za ljeto i Alenova preporuka svim ženama je “Lip oil” sjajilo koje tijekom čitavog dana usnice hrani, regenerira te pruža punoću što danas svaka žena želi. Nakon što se naglasak stavi na usne potrebno je naglasiti i trepavice. Za još veći volumen trepavica tu je ” FAKE IT” LASH PRIMER koji se stavlja na trepavice prije maskare. Što je s puderom? Umjesto maske na licu tu je “FOUNDATION PLUS +” puder koji će biti vaš najbolji prijatelj u pokretu. Prekriva male nedostatke ,a koži daje blistav i prirodan izgled. Budući da tijekom ljeta tamnimo ista nijansa pudera ne mora odgovarati boji puti na početku i na kraju ljeta. Upravo zato Gosh donosi odličan proizvod – Mix & Fix colour drops” pigmente koje dodajete u tekući puder. Dovoljno je svega par kapi pomiješati s puderom i on postaje savršen proizvod za prekrivanje.

Šminkanje na plaži?
Zašto ne, posebno naglašavate li oči- tvrde iz Gosha i predstavljaju još jedan savršen proizvod za oči. Isprobajte “metal eys” vodootporne olovke od Gosha i “catchy eyse mascara” koja će vam osigurati vodootporni make up tijekom čitavog dana. I kad niste na plaži- dodao je Alen i pokazao još jedan imperativ “slanted pro liner” vodootporan tuš za oči koji je postojan 24 sata . Toliko je precizan da ga mogu koristiti i žene koje nisu vješte sa tuševima jer rezultat je sjajan.

Jesmo li vas zaintrigirali? Gosh look vas već čeka u svim Müller parfumerijama u Hrvatskoj.

Trenutno nema komentara

Comments are closed