Tražite li inspiraciju za današnji ručak? Uzmite nešto iz Ledo škrinje i…

Ledo u svojoj bogatoj ponudi ima najkvalitetnije namirnice kontroliranog podrijetla koje omogućuju brzu i jednostavnu pripremu jela. Smrznuto povrće i voće, riba i tijesta idealan su izbor za cjelovit obrok, a dostupni su tijekom cijele godine. Tehnologija brzog smrzavanja Ledo ribe iz divljeg ulova jamči izvornu kvalitetu i svježinu. Osim toga, unaprijed je očišćena i filetirana pa štedi vrijeme. Povrće i voće se ubire u optimalno vrijeme, u trenutku kada je najbogatije nutritivnim vrijednostima, a metodom brzog smrzavanja svi vrijedni nutrijenti ostaju očuvani. Upravo u moć Ledo proizvoda uvjerio se i chef Mate Janković koji je na Ledo kuhaoni (održanoj u CCO east) pokazao kako se brzo i lako može pripremiti slatki i slani obrok.

„Osim što su vrlo praktičan odabir u kuhanju, smrznute Ledo proizvode mogu preporučiti i zbog očuvanih nutritivnih vrijednosti i okusa, kojima je za gotov i ukusan obrok potrebno još samo malo mašte. Najbolje od svega, s dobrom idejom – priprema je jednostavna i brza, a kuhanje postaje čas posla“, izjavio je chef Mate Janković čiji se recepti mogu pronaći online na recepti.ledo.hr

ledo-kuhaona-modnialmanah-mate-janković-gastro

Također, Ledo je predvodnik u originalnim inovacijama na tržištu tijesta. Vrhunska kvaliteta sirovina te maštovite kombinacije punjenja dio su svakog novog Ledo proizvoda. Zadnji u nizu originalnih proizvoda su okruglice nougat milk koje pružaju uživanje u bogatoj i raskošnoj kombinaciji dva okusa te čine idealan obrok ili slasticu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed