Tražite li idealan grudnjak koji drži sve pod kontrolom?! Upoznajte Alegru!

Žene s manjim prsima željele bi imati bujno poprsje, a one koje imaju velika prsa svaki dan žale što nisu naslijedile manje grudi. Takve smo mi žene… Upravo za sve one koje imaju problem s većim i težim prsima Lisca je u modni fokus stavila grudnjak sa žicom »Alegra« koji spaja eleganciju i funkcionalnost. Osigurava optimalnu potporu i većim, težim grudima, a šire naramenice ublažavaju pritisak težine na ramenima. Uz sve prilagođen mu je i leđni dio, koji je dodatno podstavljen funkcionalnim tilom.

Ženstveno rublje, koje spaja minimalizam i čiste linije s diskretnim prozirnim detaljima, osigurava optimalnu potporu i punim grudima. No zahvaljujući modnim detaljima grudnjak nije nosiv samo kao praktično rublje za svaki dan, nego je i zavodljiv (posebno ako je bez naramenica). Ovaj je grudnjak raspoloživ sve do košarica H.

Uz njega kombinirajte i gaćice Alegra koje oduševljavaju bešavnim rubovima za gladak izgled ispod gornje odjeće, zavodljivim prozirnim detaljima i širim elastičnim paspulom u struku. Rublje obilježavaju minimalizam, mekano mikro pletivo i prozirne linije. Gaćice »Alegra« bit će pravi izbor za modernu svakodnevnicu. Zahvaljujući elastičnom paspulu u struku nošenje je udobnije, bez nepotrebnog usijecanja u kožu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed