Toasted Coconut, Cream Soda, Bronze Orange i Caramel Ombre – četiri boje kose za hladnu zimu

Ulazeći u hladniji dio godine, u vrijeme kad nam nedostaje sunca želimo toplinu u svojim ormarima, na svojoj kosi u kozmetičkoj torbici. Želimo jednostavno kontrirati sivilu i prirodi koja se sprema na zimski san! Kako to najbolje postići? Moda nam pruža mogućnost za kreativno kombiniranje odjeće, a beauty svijet je očaran jarkim bojama kose. Upravo to je pokazala i još jedna Keune Haircosmetics priča ”Kosa kao remek djelo“ koja je ovih dana ispričana u Novok Gradiški. Točnije u frizerskom salonu Fancy u kojem je vlasnica salona Marija Gelenčir zajedno sa svojim timom demonstrirala 4 iznimno chic i stylish nijanse za hladnu sezonu: Toasted Coconut, Cream Soda, Bronze Orange i Caramel Ombre.

Koja je boja vaš izbor?
Toasted Coconut (model Ena Špičak) kombinacija je različitih toplo – hladnih nijansi koja je apsolutno oduševila cijeli beauty svijet. Dobiva se balayagem, s vrlo dubokom bazom te bogatim i tamnim korijenom kose, koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi. Sve boje na kosi stapaju se jedna s drugom kako bi ovaj balayage djelovao što prirodnije, ali i efektnije. Kombinacija crvene, brončane i narančaste boje, suptilnim nijansiranjem majstorski je pretočena u odvažnu nijansu naziva Bronze Orange (model Nikolina Pintarić). Savršena je za jesenske dane, s toplim, pomalo zlaćanim odsjajem. Caramel Ombre (model Ivana Curić) jedna je od trenutno najpopularnijih boja, a njezin naziv neodoljivo podsjeća na najfiniju karamelu. Radi se o prelijepoj, toploj nijansi koja se postepeno mijenja od korijena, pa sve do vrhova. Ova nijansa najbolje pristaje plavušama koje žele mekšu frizuru te brinetama, koje ovom nijansom mogu osvježiti cjelokupan izgled. Cream Soda (model Katarina Šokić) jedna je od trenutno najpopularnijih boja za plavuše. Radi se o zlatno – bež nijansi koja se postepeno mijenja od korijena, pa sve do vrhova. Pomoću svjetlijih i tamnijih pramenova iste nijanse dobiva se svojevrsna dimenzija, bez previše kontrasta.

fancy-frizerski-salon-keune-modnialmanah-beauty-kosa

Nakon predstavljanja u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, inspirativna kolor kampanja „Kosa kao remek djelo“, koju je Keune Haircosmetics osmislio u suradnji sa svojim frizerima i stručnjacima, nastavila se u Novoj Gradiški, u frizerskom salonu Fancy. Vlasnica salona Marija Gelenčir i njezin tim frizerki (Valentina Bušljeta, Romana Jurašinović i Saima Petričević) demonstrirale su na svojim modelima 4 iznimno chic i stylish nijanse za hladnu sezonu: Toasted Coconut, Cream Soda, Bronze Orange i Caramel Ombre.

Make up: Helena Franjić
Foto: Alen Večanin

Trenutno nema komentara

Comments are closed