Tijelo obožava maslace! Evo tri s potpisom Ziaja kojima je teško odoljeti!

Koža je najljepša kad je njegovana. U najtoplijem dijelu godine ne zaboravite na dubinsku njegu kako biste izbjegle neugodno perutanje kože. Vodeći poljski beauty brand Ziaja za ljeto predstavlja tri maslaca za tijelo koje karakterizira lagana i prozračna tekstura te brza moć upijanja. Cijena im je 29, 90 kuna, a tijekom lipnja u svim dm-ovima ovaj proizvod možete kupiti u akciji 2+1.

Upoznajte ih…

Ziaja Kozje mlijeko maslac za tijelo 200ml
Za suhu i normalnu kožu. Popunjava manjak lipida i revitalizira prirodnu zaštitnu barijeru kože. Vidno poboljšava elastičnost i mekoću epiderme. Ostavlja kožu nježnom i mekom.

ziaja-beauty-modnialmanah-kozmetikaZiaja maslina maslac za tijelo 200ml
Za sve tipove kože. Popunjava manjak lipida i revitalizira prirodnu zaštitnu barijeru kože. Vidno poboljšava elastičnost i mekoću epiderme. Ostavlja kožu nježnom i mekom.

ziaja-beauty-modnialmanah-kozmetikaZiaja kakao maslac za tijelo 200ml
Za sve tipove kože. Popunjava manjak lipida i revitalizira prirodnu zaštitnu barijeru kože. Vidno poboljšava elastičnost i mekoću epiderme. Ostavlja kožu nježnom i mekom. Redovita primjena poboljšava izgled i boju kože te joj daje prirodni blago osunčani izgled, a tijekom ljetnih mjeseci zadržava prirodnu preplanulost.

ziaja-beauty-modnialmanah-kozmetika

Trenutno nema komentara

Comments are closed