Testirali smo maske za lice – evo četiri proizvoda u koja smo se zaljubili

Želite li brzo njegovati lice, vrat i dekolte pružajući maksimalnu hidrataciju bez posebnih tretmana i ‘lickanja’ otkrijte moć maski za lice. Ovisno o tome što želite pružiti svojoj koži lica s ovim proizvodima su rezultati trenutni. Naravno ako odaberete kvalitetne proizvode.

Budući da je trenutno na tržištu more različitih maski za lice i nalaze se u ponudi čak i u supermarketima, važno je napraviti selekciju i odabrati ono najbolje. Testirali smo mnogo toga, pa nakon što smo isprobali 20 maski, evo četiri koje zaista vrijede.
• BALEA Tiger maska je robna maska dm-a. Iskreno, kupljena je samo zbog fora izgleda. No u testiranju je pružila puno više. Brzinski njeguje kožu i sprečava dehidraciju kože. Ono što oduševljava kod ove maske je da je dosta masna/kremasta pa istinski djeluje na kožu. Drži se na licu dvadesetak minuta, a kad je maknete ostaje dovoljno proizvoda za njegu vrata i dekoltea. Fino miriši, a iako je masna sve se upija u kožu koja je nakon tretmana spremna za nove izazove.
• IROHA Nature intenzivni flasteri protiv umora su savršenstvo koje trebate u prosincu kad krenu izlasci i naporan radni tempo na kraju godine. Tada je ovaj proizvod i najbolje testirati jer se odmah vide rezultati. Mi smo isprobali tijekom vikenda koji je bio radni i društveno jako aktivan. U čemu je posebnost ovih flastera? Najbolje ih je staviti na podočnjake (probajte i na bore iznad usana) i pustiti da djeluju 15- tak minuta. U dodiru s kožom ovi flasteri otpuštaju intenzivnu, brzu i stalnu dozu aktivnih sastojaka potičući time obnavljanje stanica i vidno poboljšavajući izgled. Obogaćeni su morskim kolagenom, retinolom, niamicidom i alatoninim hidrogelom koji magično brišu tragove umora s lica.
• SANTE piling maska s bio Aloa Verom i uljem chia sjemenki kupljena je u Mulleru na odjelu – zdrava hrana/ prirodna kozmetika nakon brojnih informacija koje smo u njoj čuli. Oduševila nas je već prilikom prvog nanošenja jer se u njezinoj teksturi osjećaju čestice koštica grožđa i zemlje koje pružaju efekt blagog pilinga. Ova se maska blago utrlja na prethodno navlaženo lice ostavi da djeluje nekoliko minuta nakon čeka je dovoljno lice samo umiti.
• ZIAJA Acai berry antioksidativna maska za lice i vrat je najbolji proizvod za žene u srednjim godinama. Cijela linija proizvoda je namijenjena ženama koje se suočavaju s prvim borama, a maska prednjači u svojoj moći popunjavanja sitnih bora. Ukoliko cijeli dan radite, a uvečer izlazite napravite pauzu za pripremu izlaska i 10 minuta potrošite na ovu masku. Acai bobice, hijaluronske kiseline i beta-glukan koji su savršen trio u sastavu ovog proizvoda učiniti će čudo. Dovoljno ju je nanijeti na čisto lice, pustiti da djeluje, a višak ukloniti blazinicom. Maska je odlična podloga i za make up.

beauty-maske-za-lice-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed