Terme Tuhelj nagrađene kao inovativni spa hotel

Na svečanoj dodjeli ESPA inovativnih nagrada Terme Tuhelj dobile su posebnu nagradu žirija – certifikat za inovativni spa hotel. Nagrade su dodijeljene europskim hotelima s posebnim SPA programima.

Terme Tuhelj bile su domaćin 24. kongresa ESPA-a (European Spas Association), krovne europske organizacije koja okuplja vodeće spa i medicinske udruge, klastere i centre iz 21 europske zemlje. “Tajna životnog balansa – život pun dobrobiti“ – tema je ovogodišnjeg kongresa, a cilj je bio razmjena iskustava, novih metoda i alata u marketingu, znanja o inovacijama, obrazovanju i istraživanju tržišta, ali i poslovno umrežavanje te poboljšanje zdravstvene skrbi kroz zdravstveni turizam, koji generira goste kroz sva četiri godišnja doba.

terme-tuhelj-European-Spas-Association-lifestyle-modnialmanah

„Nova nagrada dodatni je poticaj i obveza da nastavimo s inovativnim pristupom i ulaganjima. Kontinuiranim investicijama u sadržaje i ponudu, vođenjem brige o okolišu, motiviranjem i poticanjem naših zaposlenika, kreiranjem posebnih wellness doživljaja, neprestano podižemo kvalitetu i privlačimo nove goste. Jedinstveni Art&Spa koncept te naši najveći aduti – termalna voda i ljekovito blato, sastavni su dio tretmana u wellness centru, a inovativni pristupi zdravlju kroz selfness filozofiju pozicionirali su nas kao jednu od najatraktivnijih destinacija termalnog i wellness turizma“, ističe Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj, koji ne krije zadovoljstvo zbog još jednog priznanja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed