Svi su ludi za Pumicama s mašnama! I mi, priznajemo…

Prošle sezone smo Pumice vezali sjajnim mašnama, a u ovoj sezoni je popularni streetwear brend otišao korak dalje i još jednom osvojio sve ljubiteljice ovog brenda. Mašne, koje su do sada bile samozatajne, od sada su svoje mjesto pronašle na drugom dijelu tenisica- na peti. Puma Suede Bow, tenisice s mašnom na peti, inspiracija su smjelosti, ženstvenosti i stila te su pravo osvježenje koje nam je trebalo ovoga proljeća.

puma-suede-bow-fashion-modnialmanah

Novi modeli iz kolekcije zadržali su poznati izgled baršunastih Puma tenisica sa satenskim vezicama, ali uz dodatak prekrasne oversized satenske mašne na peti. Pink Suede Bow kolekcija lansirana je u sklopu kampanje pod nazivom „Do You“ a njihovo je zaštitno lice u novoj sezoni još jednom Cara Delevingne. Cilj kampanje je motivirati sve žene da žive odvažno, vjeruju u sebe i zagrle individualnost.

Nova Pumina kolekcija u čak tri nijanse roze, svijetlo plavoj i ljubičastoj boji od sada je dostupna u ShoeBeDo dućanima ili na samo klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com, stoga nam preostaje vidjeti na koji će ih način kombinirati domaće trendseterice, kreirajući različite stylinge; bili oni casual, sportski ili razigrani.

Foto: ShoeBeDo

Trenutno nema komentara

Comments are closed