Sutra počinje- Gastro music Fest by Kala! Gurmani pripremite se…

Odbrojavamo do početka ”Gastro Music Festa by Kala“ koji počinje sutra. Mjesto radnje – Zagrebački park Zrinjevac…

Gastro-Music-Festa-by-Kala-food-hrana-modnialmanahKombinacija jedinstvene hrane, vrhunske glazbe i odličnog popratnog programa već je u samoj najavi oduševila sve željne druženja na otvorenom. Znate li koje će slane i slatke poslastice pripremati neki od najpoznatijih i najrespektabilnijih domaćih ugostitelja?

Tu su El Toro, Time, Cheese bar, AperEATivo, Plac, Klub ljubitelja janjetine, Pani, Ginger sushi, Wok by Matija, Cellar, Amelie, Trdelnik Zagreb, Torterie Macaron, Milky, Poffertjes, Barcaffe, Bakina tajna, GINgle bells, Mosorog i Mangosta Rakijarnica bar.

Osim hrane bogata će biti i ponuda pića, prvenstveno Kala voda, službeno piće festivala koja će osvježavati sve posjetitelje tijekom svih deset dana festivala, a uz najbolja češka piva Pilsner Urquell i Kozel posjetitelji će moći guštati i u sjajnim Korlatovim crnim vinima te novoj vrhunskoj graševini Vezak koja će i premijerno biti predstavljena na festivalu, a tu će biti i razne alkoholne ludosti poput gin tonica s limunadama, rozog gina koji rastura Adventom na Gingle bells kućici, pjenušca sa šećernom vatom, ali i egzotičnih limunada.

Sigurni smo da će veliki hit biti i AperEATivo kućica koja uz naručena pića dijeliti i raznorazni snacks poput zelenih maslina i feta sira, svježih jagoda uz pjenušac, grisina s pršutom, gurmanske plate s Gastralovom divljači i šećernom vatom te bar Mosorog by Luda kuća sa svojom ponudom pića te raznih zezalica za klince poput kokica i sladoleda.

Gastro-Music-Festa-by-Kala-food-hrana-modnialmanah

No ni to nije sve, u burger i grill zoni siguran je hit Plac burger – juneći burger u crnom pecivu koji izgleda jednako dobro kao što je ukusan te burger s bijelim tartufom i crnim tartufom na Cellar kućici. Ginger sushi nudit će svoja najprodavanija sushi Benta, a Wok by Matija chicken teriyaki, chicken Masala i maderas fried noodles.

Od slatkog uz nizozemske male palačinke Poffertjes, tu će biti i mnogima omiljene Milky kraljevske palačinke, dok će se slastičarnica Amelie pobrinuti za ponudu torti i čarobnih slastica s proljetnim namirnicama kao što je jagoda, Torterie Macaron u ponudi će imati čak 12 okusa sladoleda i macarons, dok će Barcaffe kućica nuditi američke vafl palačinke s raznim preljevima i džemovima iz Bakine tajne.

Gastro-Music-Festa-by-Kala-food-hrana-modnialmanah

Naravno, aktivnosti i promocije na kućicama bit će brojne, tako će Barcaffe subotom i nedjeljom imati prezentacije pripreme savršenog espressa i latte art radionice. Održavat će se i dnevni partiji koji su naravno povezani sa super glazbenim programom Gastro Music Festa by Kala, a šuška se da će se održati i jedan veći aperitivo dnevni party.

Takvu vrhunsku ponudu ića, pića i sjajne zabave nemojte propustiti!

Trenutno nema komentara

Comments are closed