Sušenje kose bez oštećenja uz novi Dyson Supersonic

Sunce, more , sol i klor za kosu će učiniti svoje! A mi? Mi ćemo je dubinski hraniti, štititi slamnatim šeširima i prekrasnim Dyson novitetom koji je u potpunosti osvojio srca brojnih vlasnica dugih kosa. Nekad su ovaj fensi fen imali samo frizerski saloni (u kojima se dobro pazilo na izgled i zdravlje kose), a odnedavno je Dyson fen dostupan i za osobnu upotrebu!

Upoznajte Dyson Supersonic u kojeg ćete se zaljubiti na prvo sušenje! Riječ je o fenu koji sušenje kose dovodi na potpuno novu razinu. Mjeri temperaturu 20 puta u sekundi te prema potrebi regulira toplinu. Tako se sprječava oštećenje kose koja zadržava svoj prirodni sjaj. Uređaj ima snažan V9 digitalni motor koji je u kombinaciji s Air Multiplier™ tehnologijom znatno tiši od ostalih uređaja te proizvodi snažan snop kontroliranog zraka velike brzine koji omogućava iznimno brzo sušenje i precizno stiliziranje kose.

Za sve nas je možda čak i najbitnija karakteristika težina uređaja. Naime, Dyson Supersonic™ sušilo za kosu teži samo 618 grama, a za razliku od ostalih uređaja iste namjene čiji je motor smješten u glavi uređaja, ima motor koji je smješten u dršci – tako je centar gravitacije pomaknut te uređaj lagano, balansirano i ugodno leži u ruci.

Dyson Supersonic™ sušilo za kosu dolazi s magnetskim nastavcima, kao što su koncentrator za stiliziranje kose, mlaznica za zaglađivanje te difuzor.

Savršeno zar ne?

Trenutno nema komentara

Comments are closed