Subrina Professional ima super proizvode za oštećenu kosu! Isprobajte ih, čini čuda…

Sunce, vjetar, klor, sol ostavili su dubok trag na našoj kosi ovog ljeta. Prije jesenskog ‘remonta’ koji podrazumijeva šipanje i bojanje, ali i promijenu frizure, dva tjedna uzmite za brzu regeneraciju kose. U tome će vam pomoći zasigurno najbolji proizvodi na našem tržištu s potpisom slovenske Subrine Professional!

Subrina REPAIR najbolji je tretman za oštećenu, oslabljenu i ispucalu kosu koju karakterizira kombinacija iznimno djelotvornog ulja moringe i hranjivih sastojaka koji na brz način poboljšavaju strukturu kose, jačaju kosu i čuvaju njezinu elastičnost i mekoću. Ulje moringe osigurava sve hranjive tvari koje su potrebne za zdravu i vitalnu kosu. Keratrix™ je obnavljajući prirodni aktivni sastojak koji se nalazi u rogaču. Obnavlja i jača oštećenu i krhku kosu, vraća elastičnost i poboljšava rast kose. Vitamin E potiče rast kapilara i pospješuje cirkulaciju. Obnavlja oštećene i ispucale vrhove te kao rezultat daje snažnu i zdravu kosu.

Što odabrati iz linije?
• Repair šampon za oštećenu kosu s uljem moringe i keratrixom. Poboljšava strukturu kose, oživljuje kosu i čuva njezinu elastičnost i mekoću. Šampon za obnavljanje sadržava hranjive sastojke i stoga je izvrstan za oštećenu i slabu kosu. Šampon nanesite na vlažnu kosu i nježno ga utrljajte u vlasište. Temeljito isperite vodom. Za najbolje rezultate šampon koristite u kombinaciji s ostalim proizvodima PHI.
• Balzam za oštećenu kosu s uljem moringe i keratrixom. Poboljšava strukturu kose, oživljuje kosu i čuva njezinu elastičnost i mekoću. Balzam za obnavljanje sadržava hranjive sastojke i stoga je izvrstan za oštećenu i slabu kosu. Primjeren je i za tanku kosu jer ju ne opterećuje. Balzam nanesite na opranu kosu, dobro je pročešljajte i temeljito isperite nakon 1 do 2 minute. Prije nanošenja dobro ocijedite kosu da se njegujuće molekule dobro uhvate za kosu i optimalno djeluju.
• Maska za obnavljanje oštećene kose s uljem moringe i keratrixom. Intenzivno obnavlja kosu i njezin korijen. Maska za obnavljanje oštećene kose oživljuje i obnavlja suhu i oštećenu kosu. Primjerena je ponajprije za gustu i razbarušenu kosu koja treba posebnu njegu. Masku nanesite na ručnikom osušenu kosu. Ostavite da djeluje 3 do 5 minuta, temeljito isperite vodom. Prije nanošenja dobro ocijedite kosu da se njegujuće molekule dobro uhvate za kosu i optimalno djeluju.
• Eliksir za obnavljanje oštećene kose i ispucanih vrhova sadržava vitamin E i silikone koji zaglađuju kutikulu, a kosa postaje svilenkasta i sjajna. Eliksir za obnavljanje oštećene kose primjeren je za suhu i razbarušenu kosu koja lako puca ili za kosu koja je podvrgnuta čestim kemijskim postupcima, npr. trajnoj ondulaciji i bojenju. Eliksir nanesite na suhu kosu, odnosno samo na vrhove. Eliksir ne opterećuje kosu koja postaje sjajna i njegovana.

Trenutno nema komentara

Comments are closed