Strasni poljupci s potpisom Naj Oleari

beauty-nay-oleari-muller-modnialmanahVrijeme je za beauty bnovitet – Naj Oleari mat tekući ruž za usne Lasting Embrace Lip Colour koji zaokružuje i obogaćuje linije proizvoda za usne svojim jedinstvenim svojstvima. Odlikuje ga baršunasta i kremasta tekstura, a za razliku od ostalih ruževa, za postizanje potpune, intenzivne boje, dovoljan je tanki sloj na usnama. Nakon nanošenja, brzo se suši, stvarajući lagani sloj koji se ne lijepi te, zahvaljujući postojanim pigmentima, ne zahtijeva popravljanje tijekom dana. Osim toga, riječ je o no-transfer i kiss-proof proizvodu koji se ne prenosi i otporan je na poljupce! Lasting Embrace Lip Colour formula sadrži hijaluronsku kiselinu i vosak suncokretovih sjemenki s omekšavajućim i elastičnim sastojcima koji ublažavanju osjećaj zategnutosti usana. Pakiran je u neprozirnu bočicu kojom se ističe njegova mat tekstura, a krasi ga ružičasto-zlatni čep i Naj Oleari detalji.

Upravo o najpopularnijem ružu za usne koji se već nalazi u brojnim kozmetičkim torbicama pričalo se u prekrasnoj novootvorenoj parfumerije Müller u zagrebačkom Arena Centru u kojoj su, uz ovaj ruž, predstavljeni i ostali noviteti legendarne talijanske dekorativne kozmetike Naj Oleari. Na kozmetičkom tržištu ovaj je brend prisutan već nekoliko desetljeća, a prošle godine se vratilo u velikom stilu i u posve novom ruhu kojega su oduševljeno prihvatile sve ljubiteljice make-upa.

Gdje kupiti? Naj Oleari od sada je dostupan i na prodajnim mjestima Müller parfumerija, a dobrodošlicu i predstavljanje branda su poželjeli gđa Ivana Jurčević viši stručni savjetnik parfumerija Müller i gospodin Veljko Marton direktor parfumerija Martimex.

Foto: Luka Stanzl

Trenutno nema komentara

Comments are closed