Stiže jesen, s sa njom (opet) animal print! Evo kako ćete mu (napokon) reći DA!

Animal print ili volite ili ne volite, to je jednostavno tako. No, u proteklih nekoliko sezona čini se kako ovaj modni imperativ ne gubi na snazi. U najavama kolekcija za jesen 2019 s potpisom brojnih dizajnera opet stižu leopard kaputići, štikle, torbe, haljine.

Da li je stiglo vrijeme da popustite i u svoj ormar ubacite koji komad odjeće s ovim printom? Prije nego li kažete izričito NE pročitajte naš vodič sa 5 pravila zašto je ovaj print zapravo vrlo praktičan i šik!
• Animal print ima različite boje i nijanse. Birajte onu koja je u skladu s vašom bojom puti kako biste uvijek izgledali svježe. Isto tako, ne zaboravite da ovaj uzorak može magično naglasiti vaš preplanuli ten.
• Imate li mala prsa bluza sitnijeg animal printa će učiniti više za vaš dekolte od push up grudnjaka. Suprotno tome, imate li jače bokove NE nosite suknju animal printa.
• Nosite li ovaj uzorak važno je odabrati jednu životinju koju ćete nositi. Kombinirate li (ipak) printeve pazite da su rasterasti (evo i primjera – crno bijela zmija, u kombinaciji sa zebrom može biti dobar, ali malo radikalniji spoj).
• Ne zaboravite na modne detalje poput cipela, torbi, marama…Upravo su modni detalji odličan iskorak u stilu onih koje ne vole ovakav print.
• Želite li biti ukorak s trendom, odaberite hit odjevne predmete sezone u ovom printu. Na taj način ćete pokazati da ste s modnom na ‘TI’ ali i dati sebi priliku da odmah definirate da ćete neki IT komad u animal printu nositi samo ove jeseni. Koji bi to hit komadi bili za ovu jesen? Suknja visokog struka, haljina s asimetričnim volanima, kaftan…

Potražite inspiraciju…

animal-print-fashion-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed