SOUL – romantična priča o rublju

Kad je o kvalitetnom rublju riječ svi znamo da se priča o Lisci. Slovenskom modnom brendu s kojim započinje odijevanje brojnih žena svih generacija gotovo 60 godina. Veljača i Valentinovo uvijek su idealno vrijeme za pokazati da ste s modom na ti, ali i da trebate male pomagače u naglašavanju ženstvenost. Soul, kao najromantičnija modna priča ovog proljeća u fokus stavlja modele kojima nećete moći odoljeti!

TROKUTASTI GRUDNJAK SA ŽICOM »SOUL«
Ženstven i zavodljiv trokutasti grudnjak očarava prozirnošću tila i zavodljivošću čipke. Lagani grudnjak s nižom žicom oblikovan je tako da istodobno grudima nudi optimalnu potporu i oblikuje raskošan, prirodan dekolte. Dašak glamura i točku na i dodaje kristalić Swarovski u dekolteu. Bešavne, lijepljene naramenice dodatno naglase profinjenost grudnjaka, dok se radi optimalnog prilijeganja i udobnosti njihova dužina može regulirati prema želji.
Što morate znati? Ovaj grudnjak dolazi do košarice D koji pruža optimalnu potporu, prilijeganje i udobnost košarice i stražnji dio grudnjaka dodatno su podstavljeni tilom

BALKONET GRUDNJAK SOUL
Elegantan i profinjen bustje koji zavodi smjelom kombinacijom biranih materijala i detalja. Balkonet pjenaste košarice grudi lijepo podignu i naglase dekolte. Za trunku ekstravagantnosti pod prozirnom i izrezanom odjećom pobrine se raskošan vezeni high-neck detalj na prednjem dijelu. A širi obrub na donjem dijelu, koji sakrije žice, osigurava dodatnu potporu grudima. Naramenice možete regulirati prema želji, a zakopčati ih klasično ili križno.

HIGH-LEG BRAZIL GAĆICE »SOUL«
oderno i seksi rublje u kombinaciji čipke i prozirnog tila. Brazil gaćice krojene su prema najnovijim trendovima – gaćice imaju visok nožni izrez koji podsjeća na 80. godine, model optički produži noge. Čipka i lagani prozirni til pobrinu se za senzualnost i zavodljivost rublja koje naglasi ženske čari.

PUSH-UP GRUDNJAK »SOUL«
Ženstven i zavodljiv push-up grudnjak modernog bralette kroja za izuzetno raskošan i naglašen dekolte. Košarice nižeg oblika osiguravaju idealnu potporu i odlično prilijeganje, vaš će dekolte biti prekrasno popunjen, a grudi lijepo podignute. Dašak glamura i točku na i dodaje kristalić Swarovski u dekolteu.
Različiti načini zakopčavanja naramenica omogućuju prilijeganje različite gornje odjeće. Predlažemo zakopčavanje grudnjaka za vratom, koje će još dodatno naglasiti vaš dekolte.

TOP I FRANCUSKE HLAČICE »SOUL«
Za vruće ljetne noći kao stvoren je komotan i romantično zavodljiv komplet iz viskoznog pletiva, koji čine kratka potkošuljica i kratke francuske hlačice. Potkošuljica na prednjem dijelu ima raskošan umetak od čipke, dok se na leđima diči privlačnim izrezom i prozirnim detaljem. I kratke hlačice krasi obilje čipke. Širokog su kroja kako bi nudile maksimalnu udobnost. Za sve moderne zavodnice koje udobno žele provesti noć te se bezbrižno gibati i za vrijeme spavanja.

SPAVAĆICA S TANKIM NARAMENICAMA »SOUL«
Kratka spavaćica svidjet će se onima koji žele poživjeti svoju zavodljivu noćnu garderobu. Dužina spavaćice do koljena praktična je i dopadljiva, osjećaj zavodljivosti osigurava čipkani umetak u dekolteu. Duboko izrezan leđni dio s umetkom iz prozirnog tila pobrine se za dodatni vau efekt. Mekano viskozno pletivo nježno pada, ugodno obujmi tijelo i pobrine se da ženske obline budu vidljive. Udoban, zavodljiv i elegantan izbor.

Trenutno nema komentara

Comments are closed