Šoping se vraća u manje centre. Evo što nude ex Mercator centri!

EX Mercator centri u cijeloj Hrvatskoj , koje ste davno stavili na svoje liste shopping destinacija u kojima kupujete , u ovoj modnoj sezoni svojom aktivnošću ali i ponudom dokazuju da se šoping vraća u kvartove. Što zapravo nije ni loše jer svaka od nas voli šopingirati brzo i efikasno prolazeći kroz trgovine u kojima se lako snalazimo ali i pronalazimo sve što nam treba. Tako ostaje dovoljno vremena za kavu s prijateljicama i povratak kući pješice.

Znamo da volite Mercatore u Čakovcu, Varaždinu, Zagrebu, Puli, Samoboru, Solinu, Osijeku. Oni su vaši i vi ih jednostavno ne date nikome! Za sve svoje stare, ali i brojne nove kupce ex Mercator centri su u ovoj sezoni počeli s jedinstvenim modnim konceptom- modnom revijom modela manekena sa stilisticom Almom Premerl Zoko. Stilistica svakog mjeseca odabere ponudu za urbane zaposlene obiteljske ljude i na malim i velikim modelima pokaže što se sve može kupiti na određenoj Mercator adresi. Na vama je samo doći, pripremiti mobitele i slikati odjevne predmete koji će činiti vaše kombinacije. I nakon revije krenuti u shopping.

Krajem svibnja, točnije 31.05. zakazujemo susret u Osijeku, u ex Mercatoru Gacka 10. Što kažete na to da se okušate u ulozi modela amatera? Dovoljno se samo prijaviti na mail mh.modnarevija@gmail.com i pričekati poziv. Svi možete sudjelovati (jer pripremili smo vam i poklone) a imamo i posebno iznenađenje za vašu pratnju. Čekamo vaše prijave….

mercator-osijek-gacka-fashion-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed