Šoping inspiracija – kojih 5 Mohito komada jednostavno morate kupiti na sniženju?

Sezonska sniženja su u punom jeku! Kakav je vaš stav prema njima? Diže li vam povoljna kupovina adrenalin ili vas opterećuje gužva i hrpe odjeće u kojoj trebate naći svoj komad. Bez obzira koji vam je odgovor, Mohito sniženje jednostavno morate iskoristiti. Jer upravo je sad vrijeme da u svoje ormare ubacite odjeću, kupljenu u pola cijene, koju ćete nositi čitavo proljeće.

Evo šoping liste:
• Viskozne bluze različitih tipova ovratnika nositi ćete u kombinacijama sa sakoima i klasičnim hlačama. Ukoliko je to vaš dress code znate da nikad dosta bluza i majica. Sada ih u Mohitu možete kupiti po cijeni do 120 kuna.
• Haljine su ono po čemu je Mohito poznat pa na sniženju možete ugrabiti i one koje ste gledale na početku sezone, ali su vam bile preskupe. Karirano će se nositi početkom proljeća a obratite pažnju na taj uzorak.
• Ukoliko ćete 2019-tu zapamtiti po svečanostima sada razmislite o haljinama u kojima ćete blistati. Čipka, cvjetni look, til kao tkanina nositi će se ovog proljeća pa sada iz svečane blagdanske kolekcije koja je na popustu 50% izvucite haljine u kojima ćete blistati. Kad dođe prilika za njihovo odijevanje, biti ćete presretne šoping ulovom.
• Traperice ili keper hlače su komadi koji vam uvijek dobro dođu u svakodnevnom odijevanju. Odaberite one koje imaju puno elastina i koje su jedne boje- bez detalja. Takve hlače ćete lakše stilski kombinirati.
• Kaputi su trenutno na popustu do 50% pa čak i ako niste planirale kupnju razmislite treba li vam. Novi kaput možete nositi ove zime, ali ga i pripremiti za iduću.

Trenutno nema komentara

Comments are closed