Smućkajte sok kod kuće – ovo u kafićima skupo plaćate!

Samo je 2 dcl svježe cijeđenog soka dovoljni dnevno da podignete prirodni imunitet tijela i na zdrav način se oduprete prehladama i virusima. To nam poručuju i brojni kafići koji u svojim stalnim ponudama imaju prirodno cijeđene sokove koje odaberete ovisno o tome koje voće volite.

Ukoliko ste ovih dana kod kuće, na godišnjem odmoru , skijanju usvojite nekoliko dobrih recepata i uvrstite ih u svakodnevne dnevne rituale. Posebno početkom dana. U kafiću tada popijte dobar esspresso.

gastro-sok-vitamini-modnialmanah

Za dobroj jutro – u blender stavite jednu bananu i oguljenu naranču. Pomiješajte s malo zelenog čaja, ananasa i nekoliko smrznutih malina. I uživajte…

Zimsko podizanje energije – u blender stavite jabuku, krušku i bananu te dodajte malo jagoda ( najbolje smrznutih).

Ne stignete ručati? Za vas je kombinacija mlijeka/jogurta u koju umiješajte smrznuto bobičasto voće i bananu.

Protiv zimske depre je super napitak kojeg pripremite od dva dcl mlijeka/jogurta u kojeg umiješajte bananu, smrznute višnje i malo kokosovog brašna (jedna jušna žlica).

Vitaminska bomba je idealna u siječnju kad se mnogi bore s prehladom. Pomiješajte naranču, limun, bananu i nekoliko ploški đumbira. Sve dobro blendajte i popijte u periodu od 10 minuta nakon cijeđenja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed