Slovenska diva Nuška Drašček zavodi u ALMA fashion haljinama

Da je haljina neodoljiv modni komad u kojem možete blistati cijelog dana potvrdila je slovenska pjevačica Nuška Drašček koja ne krije strast prema ALMA fashion haljinama!

Koje je modele iz aktulalne kolekcije proljeće/ljeto 2017 Nuška odabrala ?

U svakodnevnim situacijama Nuška blista u naoko jednostavnoj haljini koja lijepo prati liniju tijela a čiji ‘puf’ rukavi prekrivaju najširi dio ruke čineći siluetu poželjnom i seksi. Uz to plava je boja odlična podloga za naglašavanje Nuškinih prekrasnih plavih očiju.

nuška_drašček_alma_fashion_modnialmanah

Za posebne prigode Nuška će odabrati crvenu haljinu sa stiliziranim plohama u istoj boji kojima je cilj optičko prekrivanje trbuha i stvaranje izražajnije linije struka. Kako bi se dojam pojačao i modni su detalji u boji ljubavi.

nuška_drašček_alma_fashion_modnialmanah

I za posebne prigode, TV nastupe primjerice Nuška blista u prekrasnoj cvjetnoj haljini s raskošnim rukavima koji na magičan način sužavaju ruke i daju seksi look cijelom tijelu.

nuška_drašček_alma_fashion_modnialmanah

Gdje kupiti? Alma fashion haljine možete kupiti u Ljubljani (Hruška, Jabolko…), Rijeci (Pupa/ Šinjorina), Šibeniku i Roses-u (Fashion&Art shop), Vinkovcima (Uno) i putem FB stranice ALMA fashion!

Trenutno nema komentara

Comments are closed