Skijajte s pogledom na metropolu! Oduševite se Sljemenom!

Planina je Medvednica, a Sljeme je njezin vrh – 900-njak metara nadmorske visine i skijaške staze koje zadovoljavaju i najbolje svjetske skijaše! Ovako bi se najjednostavnije mogla opisati najpopularnije domaće skijalište koje se nalazi 15-tak kilometara udaljeno od glavnog zagrebačkog Trga. Upravo zato brojni Zagrepčani koriste poludnevne karte za skijanje , termini noćnog skijanja su postali izlasci tijekom tjedna. No skijanje na Sljemenu nekima je bio i vikend skijanje za pamćenje.

Ukoliko ovih dana razmišljate kako provesti do kraja praznike i klincima priuštiti i nekoliko dana snijega, istražite ponudu koju nudi Sljeme. Mi smo se, priznajemo, oduševili skijanjem s uključenim spavanjem u hotelu Tomislavov dom koji se nalazi na samoj stazi. Hotel ima 3 zvjezdice, ali usluga i pozicija vrijede više. Na booking.com-u već za 50-tak eura možete dobiti sobu za dvoje s uključenim doručkom, besplatnim parkiranjem, korištenjem bazena nakon skijanja. Dodate li još 100-njak kuna možete se i saunirati. U hotelu možete unajmiti potrebnu opremu za skijanje, dogovoriti privatni sat škole skijanja, ali i nakon obilnog doručka izaći pred hotel i skijati.

sljeme-lifestyle-zima-skijanje-modnialmanah

Za one koje žele zvjezdicu više tu je Snježna kraljica koja ima odlične apartmane za cijelu obitelj. Uživajte s klincima uz vatru iz kamina, ali i odličnim pogodnostima koje pruža ovaj objekt – whirpoll, odlična klopa, besplatno parkiranje.

Nakon skijanja, na Sljemenu možete uživati i u ponudama ostalih planinarskih domova. Kultna Puntjarka uvijek ima spremnu večeru – planinarski grah, štrudla od jabuke i purica s mlincima su tradicionalne delicije . Vikendom možete uživati i u tamburašima tako da… Zabava je zagarantirana!

Trenutno nema komentara

Comments are closed