Shopping sunčani izleti u WESTGATE!

U susret ljetu, WESTGATE Shopping City nadmašuje sva očekivanja vezana uz kupnju, zabavu i uživanje! Očekuje vas čak 240 trgovina, kilometarski izlozi, najveća dječja igraonica na zatvorenom Kid’s World te mnoštvom kafića i ljetnih terasa…

Stvaran iz strasti, WESTGATE je shopping destinacija prepuna iznenađenja! Kao najveće modno središte u Hrvatskoj, Westgate nudi najširu paletu vrhunskih brendova kao što su Reserved, Mohito, Terranova, H&M, Mango, Europa 92, New Yorker, Lacoste, Peek&Cloppenburg, s.Oliver, C&A i mnoge druge. Nedavno je u WESTAGETU otvorena trgovina turskog brenda namještaja i opreme za dom Dogtas te Pepco, diskontni brend odjeće s posebno velikom ponudom proizvoda za djecu i uređenje doma. Najnovije ljetne modne kombinacije, za kojima će se svi okretati, već su u trgovinama!

Nema razloga da ovog ljeta, dok ste u shoppingu u WESTGATEU, ne uključite punjenje vašeg električnog vozila. Kao prijatelj ekologije, WESTGATE svim svojim kupcima na raspolaganje stavlja najveću e-punionicu u Hrvatskoj! Usluga punjenja je besplatna od 00:00 do 24:00h. Dok se vaš automobil puni, posjetite naše trgovine, restorane i ljetne terase!

Trenutno nema komentara

Comments are closed