ShoeBeDo izlog obojan je u mint zelenu, nježno rozu i lavanda ljubičastu boju – saznajte zašto!

Iako rođen s rock and roll stavom, poznati kalifornijski brend Mark Nason Los Angeles, ove je sezone osmislio kolekciju tenisica koja će posebno razveseliti ljubiteljice ponešto drugačijeg modnog izričaja; ženstvenog i romantičnog.

Mint zelena, nježno roza, lavanda ljubičasta i crna neke su od boja nove kolekcije, ekskluzivno dostupne u ShoeBeDo dućanima, napravljene od pomno biranih premium materijala. Asortiman uključuje modne casual i sportske tenisice, koje sadrže sustav „disanja“, kao i memorijsku pjenu, što garantira najveću moguću udobnost. No, osim na udobnosti, kolaboracija brendova donosi i jedinstvane detalje na svakom modelu tenisica; od velikih mašni do obojenih potplata, što će zasigurno biti izvor inspiracije za kul stajlinge, koji će preplaviti ulice s prvim jesenskim danima.

Zavirite u izloge ShoeBeDo dućana ili na www.shoebedo.com, gdje vas čeka poseban izbor ekskluzivnih i jedinstvenih stilova Mark Nason Los Angeles By Skechers, brenda čiji će modeli zadovoljiti sve one profinjenog modnog senzibiliteta.

Foto: ShoeBeDo

Trenutno nema komentara

Comments are closed