Savršena zimska zaštita lica uz Ziaja Sensitive!

Snježne radosti obilježiti će siječanj, pa drage naše već danas svoje kozmetičke torbice napunite neodoljivim proizvodima koji će lice zaštiti od planinskog vjetra, sunca i hladnoće! Ziaja Sensitiv linija je posebno je prilagođena potrebama osjetljive kože lica i tijela, jer ne sadrži silikone, mineralna ulja, parfeme, parabene i alkohol. Svi proizvodi su hipoalergeni i s minimalnim sadržajem konzervansa. Glavni sastojak je Antileukin 6 ®: ekstrakt smeđih algi Laminaria Ochroleuca koje se nazivaju i „zlatnim algama“, a koji smanjuje upalne procese na koži uzrokovane vanjskim čimbenicima kao što su onečišćenje zraka, UV zračenje…

ziaja-beauty-modnialmanah

Proizvodi iz ove linije reduciraju crvenilo i peckanje na koži te pružaju trenutan umirujući učinak. Smanjuju grubost, suhoću i prekomjerno ljuštenje kože. Pružaju dugotrajnu hidrataciju, uspostavljaju optimalnu razinu vlage, regeneriraju, učvršćuju i zaglađuju kožu. Smanjuju bore i sprječavaju prijevremeno starenje kože.

Upoznajte proizvode

SENSITIVE day cream
Ziaja Sensitive skin umirujuća dnevna krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF 20 za suhu i osjetljivu kožu 50ml. Uklanja crvenilo i peckanje na koži, te pruža trenutan umirujući učinak. Smanjuje grubost, suhoću i prekomjerno ljuštenje kože te uspostavlja optimalnu razinu vlage u koži. Pruža dugotrajnu hidrataciju, štiti kožu od UVA and UVB sunčevih zraka te sprječava prerano starenje kože. Ne sadrži silikone, mineralna ulja i parfeme.

SENSITIVE night cream
Ziaja Sensitive skin noćna krema za učvršćivanje kože za suhu i vrlo osjetljivu kožu 50ml
Uklanja crvenilo i peckanje na koži, te pruža trenutan umirujući učinak. Smanjuje grubost, suhoću i prekomjerno ljuštenje kože. Povećava gustoću vezivnog tkiva, regenerira, učvršćuje i zaglađuje kožu, smanjuje bore te sprječava prerano starenje kože. Ne sadrži silikone, mineralna ulja i parfeme.

Ziaja Sensitive skin kremasti gel za pranje lica i tijela za suhu, osjetljivu i grubu kožu 400ml
Nježno čisti kožu i sprječava prekomjernu dehidraciju epiderme. Smanjuje grubost, suhoću i prekomjerno ljuštenje kože, intenzivno hidratizira čak i za vrijeme kupanja. Proizvod mogu koristiti i djeca od navršenog šestog mjeseca starosti. Ne sadrži parabene, sapune i silikone.

Ziaja Sensitive skin micelarna otopina 200 ml
Nježno uklanja šminku te učinkovito čisti kožu. Omekšava epidermu, sadrži samo esencijalne sastojke. Ne sadrži parfeme, parabene i alkohol.

Peeling Sensitive skin na bazi enzima 60ml
Uklanja mrtve epidermalne stanice i olakšava prodiranje aktivnih sastojaka u kožu, zaglađuje i omekšava kožu. blago posvjetljuje kožu i reducira pigmentacijske mrlje. ne sadrži silikone, mineralna ulja i parfeme.

ziaja-beauty-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed