Sačuvajte zdravlje kose ljeti uz Ziaja Arganovo i Tsubaki ulje

Puno je različitih proizvoda na tržištu, a naša je kosa najbolji pokazatelj što je zaista djelotvorno, a što precijenjeno i previše reklamirano.

Ovo je ljeto za nas u fokusu Ziaja ulje za zaglađivanje kose namijenjeno jako suhoj i oštećenoj kosi. A takva je upravo po svojem osnovnom sastavu kosa naše glavne urednice Alme. Prirodno kovrčava, jako suha i gusta kosa najviše strada ljeti, pa je Alma u svoju torbu za plažu ubacila i Ziaja Arganovo & Tsubaki ulje koje dolazi u serumu koji se nanosi na suhu i naravno mokru kosu.

Evo Almine recenzije na ovaj proizvod!
Iskreno, puno sam spisala o ovom proizvodu i isprobala ga u frizerkom salonu u kojem mi ga je na kosu stavljala frizerka. Ona je oduševljena strukturom i masnoćom ovog seruma, čak ga koristi i na kosi ostalih klijentica, pa sam se prepustila njezinim rukama znajući da su mi vrhovi zdravi i nahranjeni kvalitetnim proizvodima. Kad sam bila na tretmanu hidratacije kose i tjemena prije godišnjeg odmora Tamara mi je rekla da svakako u svoju torbu za plažu ubacim i ovaj proizvod.

”Stara, ak’se ne želiš puno šišati kad se vratiš, ponesi si Ziajicu na more i na mokru kosu nanesi ovaj serum” – bile su njezine riječi prije mojeg ljetovanja.

ziaja-beauty-kosa-modnialmanah

Naravno poslušala sam je i mjesec se dana ‘trackala’ ovim super proizvodom (dakle, pakiranje je dovoljno za mjesec dana). Treba ga jako malo, dovoljno je zrno riže, stavite ga na dlanove, protrljajte i oba dlana provucite kroz kosu od njezine sredine. Serum odlično zaglađuje, omekšava kosu te joj vraća elastičnost i blistavost bez lijepljenja kose što rade ulja za zaštitu kose na plaži. Pruža anti frizz kontrolu te sprječava isušivanje kose i pucanje vrhova pa se nakon kupanja kosa lakše raščešlja i oblikuje u frizuru.

Trenutno nema komentara

Comments are closed