S mensturalnom čašicom na more!

U slučaju da još niste čuli, ljudi vole slaviti različite izmišljene dane koji im služe kao izgovor za rabijanje svakodnevne rutine. Pa, zašto ne?! INTIMINA je uvijek tu kad se slavi jer je to savršena prilika da posvetimo vrijeme menstruaciji koja je još uvijek tabu tema diljem svijeta.

“Sjetite se i zaboravite” – uzmite trenutak za sebe i pogledajte menstruaciju iz dvije različite perspektive – zaboravite na nju, ali u isto vrijeme sjetite se osjećati dovoljno sigurno da o njoj možete govoriti.

A kad već spominjemo zaboravljanje, evo jedna korisna informacija o tome kako stvarno (ali STVARNO) možete zaboraviti da je imate – nabavite menstrualnu čašicu. Zašto? Jednostavno je – pruža potpunu udobnost, jednom kad je isprobate, možete doslovno zaboraviti na nju sljedećih 12 sati. Jaako dobro, ako nas pitate!

Naravno, ima i drugih dobrobiti – olakšava bolove, može se ponovno koristiti – znači da štedite i novac i vrijeme – nema više “kvragu, dobila sam, moram brzo u dućan”. S čašicom ste uvijek spremne.

A upravo su ljetni mjeseci idealno vrijeme da je nabavite – zaboravite na probleme, sjedenje u hladu i ne kupanje, bezbrižno uživanje na plaži je zagarantirano.

Sjetite se zaboraviti na menstruaciju i zaboravite da se morate sjetiti – s menstrualnom čašicom je moguće!

Trenutno nema komentara

Comments are closed