S kojim beauty proizvodima ne možete nikad pogriješiti?

Kako na tijelu djeluje maslinovo ulje, koja je osnovna svrha bademovog ulja, zašto svi nakon godišnjeg odmora pričaju o kakao maslacu i koja je moć esencija limuna? Evo odgovora koji će vas potaknuti da promijenite svoju dnevnu beauty rutinu i svojoj koži pružite maksimalnu njegu.

Evo što morate znati:
• Ulje badema čini kožu mekom i hrani kožu. Ne zaboravite barem jednom mjesečno obilato namazati tijelo ovim uljem i pustiti da se upije. Za nježna stopala i ruke potrebno je bogato namazati ulje barem jednom tjedno. Za jako suhu kožu pojačajte djelovanje najlonskim vrećicama (kojima prekrijte stopala i dlanove).

beauty-ulja-modnialmanah
• Blagotvorna maslina! U starim kulturama maslina, čije drvo može živjeti i više od 1500 godina, bila je simbol dugovječnosti, besmrtnosti i plodnosti. Prema grčkoj mitologiji grad Atena dobio je ime po božici Ateni koja je stvorila najljepši dar za čovjeka – maslinovo drvo. Plodovi masline sadrže oko 22 % ulja. Bogato je vitaminima A i E. Vraća i zadržava vlagu, umiruje, štiti od sunca odbijajući do 25% sunčevih zraka.

beauty-ulja-modnialmanah
• Kakao maslac štiti od UV zračenja. Njeguje kožu cijelog tijela, a nanesete li je posebno na ruke ona djeluje na kožicu oko noktiju i čini je mekom i podatnom.

beauty-ulja-modnialmanah
• Esencijalno ulje limuna djeluje antibakterijski, ulje nevena hrani, a čestice vode vlaže.

beauty-ulja-modnialmanah
• Ekstrakt cvjetova ruže sprečavaju nastanak tamnih mrlja i djeluje protiv ostalih znakova starenja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed